keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Puhelin kuvia

Kreikkalaista salaattia kotsassa
Replaharkkoja ilmasussa
koulusta tulossa/hyytävän kylmä
nättejä ilmoja ollu täällä ainaki :)
Matikkaa -.-
Lautailee Ennin kanssa
Ratsastusta pellolla
Mitä tälle laadulle kävi? :o
Epäonnistuneet muffinssit
Toissapäivänä mentiin puomeja kovasta tuulesta huolimatta
Näitä kuvia on nyt kertyny ja enemmänkin olisi ollut, mutta jätin julkaisematta. Olen nyt hieman aktiivisemmin kuvaillut jopa koulussa, en oikein osaa puhelimella kuvata. Mallan kanssa ollaan ratsittu tolla vihreällä riimulla ja käytiin jopa pellolla laukkaamassa. En ottanut edes satulaa ja tyty pysyi tosi hyvin hanskassa. Pukkeja lukuun ottamatta Malla on toiminut hyvin. Myös tänään käytiin pellolla ja ajatella ,että sinne ehtii mennä valoisalla kun tulee koulusta, jee! Tällä kertaa otin satulan ja fleece loimen tuulen takia. Taas pukkeja tuli, mutta selvästi Malla 'kehittyy' ja alkaa ymmärtää paremmin pidätteitä yms.

Huomenna puolilta päivin olisi lähtö kohti vuokattia. Ollaan isän porukan kanssa neljä päivää vuokatissa ja pääsen taas lautailemaan! :) Ja tietysti kaikkea muuta kivaa. Malla vapailee nyt nämä päivät ja toivottavasti raspaaja käy sinä aikana katsomassa hampaat.
Olen hukannut kamerani laturin ja nyt en pysty ottamaan kameraa mukaan, mutta otan ainakin puhelin kuvia. Toivottavasti tälläiset selitys postaukset ei ole ihan tylsiä, palaillaan ensi viikolla, moi!

5 kommenttia:

  1. no ei tosiaankaa oo tylsiä tämmöset! parempi tämäkin ku ei mitään! ja jos et keksi mitä kirjottaisit, niin lisää vaikka tonne kuvagalleriaan jotain kuvia niin sekin on jo jotain! :) tee vaikka vuokatti reissusta sitte kuvapostaus tai joku semmonen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! :D Joo reissusta tulee varmasti jotain postausta. On vähän toi kuvagallerian päivitys jäänyt, mutta alan nyt päivittelemään sitä useammin :)

      Poista
  2. Katon sun blogii varmaa päiväs viis kertaa o.o :D teet niin kivoi postauksii:)) ps. Malla on söpö;))

    VastaaPoista