tiistai 26. toukokuuta 2015

Kukkahackamore ja tallipäivä-video

Testattiin viime perjantaina ensimmäistä kertaa tilaamaani kukkahackamorea. Multa löytyy pitkävartisista nuo turpa ja leukaosat, jotka sitten laitoin noihin metalliosiin kiinni. Nuo ruskeat osat ovat ikivanhat, mutta en viitsinyt tilata uusia nahkaosia vielä ennen kuin nähdään toimiiko kukat. Jouduttiin tekemään lisäreiät suitsiin, jotta hackis ei ole liian alhaalla. Mutta siis asiaan.
Tässä kuvassa ei ole säädetty vielä reikää lyhyemmäksi poskihihnoista
Malla toimi todella kivasti kukkahackiksella. Onhan se paljon "tukevampi" kuin löysä riimu. Oli kiva pitkästä aikaa laukata niin, ettei lähdetty lapasesta. Malla kuunteli hyvin pienia apuja, eikä minun tarvinnut pelätä, että milloin heppa lähtee alta. En pääse vielä hetkeen kokeilemaan hackista sileällä tai esteillä, mutta eiköhän se kenttäkin sieltä valmistu pian. Nyt ainakin maastossa kukkahackamore toimi loistavasti ja jatketaan sen käyttöä.
Malla on syönyt ahkerasti pihasta ruohoa ja pääsee toivottavasti nopeasti laitumelle. Me jatketaan maastoillen ja tätä tavallista arkea. Teille vielä pitkästä aikaa ja ensimmäinen video tältä tallilta! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva video ja hyvä kuulla, että hakkikset tuntui toimivan! Mistä tilasit nuo kukat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) tilasin jostain "pienestä" nettikaupasta. Olivat tuota mallia viimeiset. En sitten tiedä tuleeko lisää myyntiin..

      Poista