keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lauma vähentyi taas yhdellä

Jos joku ei ole vielä huomannut, Manu on ollut myynnissä jo jonkun aikaa. Tässä vaiheessa joku saattaa ajatella, että 'kylläpä tuo nyt hyppii hevosesta toiseen kun koko ajan hevosia tulee ja menee'. Asia ei ole niin yksinkertainen kuin ajattelisi. Kun Manun myyntiin laitoin, päätin että etsin hyvän kodin mieluummin kuin rikastun. Manun myyminen oli monien asioiden summa, mutta kuitenkin vakavin syy oli se, että lähden kesällä opiskelemaan eikä ole enää omaa tallia. Joten pystyn ottaman vain yhden/nolla hevosta. Ja nyt taas herää kysymys, miksi Mallaa ei myyty? Manulla on takapäässä jäykkyyttä joka rajoittaa tekemistä ja haluan kuitenkin hevosellani monipuolisesti tehdä kaikkea, joten Manu ei ollut siihen sopivin, Niinpä päätin etsiä Kullalle hyvän kodin.
 Kotia ei ollut helppo löytää, sillä Manu ei ole lasten,vähän ratsastaneiden eikä heikko hermoisen ratsu. Vaikka itsellä on huonot hermot, ei ne tuon otuksen kanssa ikinä menneet. Myynti hinta oli aluksi aika korkea, mutta tällä yritin vain sanoa, miten hyvä hevonen se kuitenkin on. Koko tallin paras käytöksisin hevonen ja ei tee kelläkään mitään pahaa ♥ Tässähän oli tosi korkea tinkivara, mutta tarjouksia ei vain kuulunut. Kun hintaa laskettiin kysyntää alkoi olla enemmän. Löysimme Manulle hyvän kodin, jossa sitä toivottavasti rakastetaan ja etenkin lellitään. Manulle paras koti on se missä se saa laiduntaa laumassa ja saa paljon hellyyttä ja huomiota.
Ne Manu on ansainnut! ♥
Itse en taida hahmottaa vielä sitä, että minulla on vain yksi hevonen. Tai sitten olen vain valmistautunut siihen hyvin. Nyt ainakin tuntuu hyvältä tämä päätös, voi olla että tulen joskus katumaan. Mutta Manu pääsi hyvään kotiin, se on tärkeintä!

Jos joku jäi mietityttämään,kysy! nyt on vaikea pukea ajatuksia sanoiksi.

10 kommenttia:

  1. vuijj <3 manu sai varmasti ihanan rakastavan kodin!:)
    (tää ei kuulu tähä aiheesee, mutta asutko sie missä?:D tuntuu et jossai oon sut nähny mut en muista että missä :D)

    VastaaPoista
  2. Tää ei nyt kyllä kuulu tähän mutta voisiksä tehä mulle bannerin koska sun bannerit on niin hienoja
    Kuvia saat mun blogista unelmaausvakanssa.blogspot.fi ja googlaamalla Karu Usva siis Blogin päätähädestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo voin tehdä. Voi mennä tovi kun saan aloitettua,mutta pistä s-posti osottees niin laitan valmiin bannerin sinne :)

      Poista
  3. Mikä on Rondan säkä?

    VastaaPoista
  4. Mihinkä päin Manu matkasi?

    VastaaPoista