sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Esteitä 16.3.

Heti tähän ensiksi sanon, että kun näitä hyppy-postauksia on tullut  nyt kaksi peräkkäin ja se ei tarkoita että hyppäisin Mallalla joka toinen päivä vaan nyt on ollut talven ensimmäiset hypyt ja ne saattavat jäädä viimeisiksi kun kenttä alkaa mennä huonoon kuntoon.

Tänään siis me Ennin kanssa hypättiin Mallalla, ja mentiin alussa aika rennolla otteella vain ristikkoja ja pientä pystyä ihan vain laukkaa kehittääkseen.
Ensiksi haettiin Malla ja laitettiin satula ja suitset, etusiin pintelit+puutsit ja takasiin suojat. Sen jälkeen mentiin nopeasti laittamaan esteet kun huomatiin, että alkaa aurinko laskemaan. Laitettiin esteet ihan puomeiksi alussa. Minä ratsastin ensin ja menin lämmittelyä ravissa ja harjoteltiin kevyttäistuntaa. Sitten menin 3-jummiksen. Ja se meni hyvin, yhdellä kerralla vähän haparoi, mutta muuten tosi hyvin. Mentiin sitten sellaista pystyä, missä oli sellainen koriste siinä alla. Mallahan innostui niin, että peteli aina pukkeja sen jälkeen :D Ei se mitään haitannut, kauheat nauru vaan sain kun eipä tuo ennen ole pukkeja kovin heitellyt. menin vielä jumppasarjaa nostettuna 60cm risteiksi ja sitten 2x 60cm pystyn. Sitten olikin jo Ennin vuoro.



Hurja_este jota Malla pelkäsi ;)
Enni meni Mallalla ehkä kolmatta kertaa ja heti esteitä, mutta en epäillyt etteikö Enni pärjäisi. Neuvoin pari vinkkiä ja sitten vaikenin, koska itse on helpoin oppia. Hetken ne ravaili ja parit laukat nosti jotta Enni saisi hieman tuntumaa. Laitoin pienen ristikon aluksi ja se meni tosi hienosti! Sitten laitoin jumppiksen niin että puomi-40ristikko-60ristikko ja sekin meni hyvin, enkä ollut uskoa silmiä, miten hyvin Enni pärjäsi. Sitten Enni hyppäsi vielä 2x 60cm. Malla ei pudottanut yhtään estettä ja olen siitäkin todella hämillään. Polle toimi tänään tosi hyvin.




Manun vielä irtojuoksutin ja se meni hyvin, juoksutin aika rennosti. Hienosti poika toimi :)
Vielä kootsevideo päivästä! paina tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti