perjantai 29. maaliskuuta 2013

maastoköpöttelyä ja vauhti spurtteja

Tänään aamusta oli niin vetämätön olo, että ratsastin vasta ilta päivällä. Lähdin Mallalla maastoon ja ai että toi ilma oli jotain niin ahh! Menin talliin ja otin narun ja lähdin ottamaan ponia tarhasta. Olin kävelemässä tarhalle huomasin, että se on pitkällään ja kaivoin puhelimen esille. Otin pari näpsyä ja sitten poni nousikin jo ylös. Otin sen kiinni ja talutin sen yhdelle ovelle johon laitoin sen kiinni, koska ajattelin laittaa pollen tänään pihalla. Annoin sille pienen heinä tupon maahan, jotta se ei hätäilisi uutta tilannetta. Hain harjat ja olihan tuo kirjaimellisesti "täynnä paskaa" kun siellä tarhassa oli levännyt. Ja ponilla on nyt alkanut karvan lähtö, vaikka eihän tuolla edes ole talvikarvaa! :o Sain kuitenkin aika nopeasti harjattua ponin ja vein sen sitten käytävälle, missä laitoin muut varusteet. Laitoin suojat, Satulan ja vähän kovemmat maastokuolaimet. Kiristin vyön ja katoin jalkkarit ja lähdettiin sitten köpsöttelemään.






Ajattelin vetää aika rennolla meinigillä koko lenkin ja ihan käynti-ravia ja vähän laukkaa. Käveltiin alkukäynnit ja sitten ravailtiin rahassa ja ihailtiin maisemia. Mentiin käymään sellaisella metsäautotiellä ja tultiin takasin. Sitten mentiin mäki ylös ravilla ja mäen päällä mentiin laukkaa. Huh, oli hieno fiilis kun sai laukata ilman käsiä! :) Sen jälkeen käveltiin alas ja käytiin taas metsäautotiellä. Tultiin takaisin ja ravattiin vähän tiellä ja sitten kävin vielä toisen kerran mäen. Kun mäkeä mentiin Malla lähti kauheaa ravia ylös ja annoin sen mennä ihan ilman ohjastuntumaa. Yhtäkkiä Malla pukitti ja lähti kauheaa laukkaa mäkeä ylös. Onneksi mäen päällä poni kuitenkin pysähtyi. Ja tämäkö oli meidän rento köpöttely lenkki?! Mentiin vielä käyntiä hetki ja sitten talliin. Tallissa varusteet pois,loimi+linimentit ja tarhaan. Tarhassa Malla alkoi heti piehtaroimaan ja otin sitten sen loimen pois.













Osa kuvista on huono laatuisia,ku n otin puhelimella. Mulle on tulossa uusi puhelin, luultavasti Samsung Galaxi S 4!

2 kommenttia:

  1. wuuut s4, sehän maksaa ihan kilosti!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nonii! kato ku äiti tilas TAAS salaa mulle puhelimen! :O Mut se on sellane pakettiliittymä nii sillai halvempi tai jtn. Ku en edes tiiä onko se s 4, mutta epäilen.

      Poista