maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ei niin huono päivä! :)

Tänään oli aika tapahtuma rikas päivä. Soili tuli meille suoraan koulusta ja kävästiin niillä ja tultiin meille. Siinä sitten Soili yritti mulle epätoivoisesti opettaa Gimpin käyttöä ja meidän pitikin lähteä auttamaan tallissa poneja kuntoon. Mentiin talliin ja harjailtiin ja satuloitiin ponit ja muistin, että mun pitäisi tehdä se varustepostauksen toinen osa. Raahattiin tavarat tallitupaan ja Soili kuvas ja mä selitin.( Postaus tulee huomenna )

Sen jälkeen tartuttiin taas bannereihin, mutta huomattiin, että mun pitäisi lähteä ratsastamaan. Väkerrettiin ja säädettiin kaikkee, jonka jälkeen lähettiin talliin :)-->
  Vaihdoin ratsastus vaatteet päälle ja huomasin että toppaliiviä ei enää tarvinnut vain fleece riitti. Hain tallista narun ja menin hakemaan Mallaa tarhasta. Voi että kun oli ollut mussukkaa ikävä ♥ Halailin sitä hetken ja lässytin kaikkee ja lähdin taluttelemaan talliin. Soili tuli avuksi harjaamaan/varustamaan Mallaa ja saatiin se aika nopeasti kuntoon. Aiheena oli kouluratsastus,sillä jos joku ei vielä tiedä ollaan Mallan kanssa menossa Veteliin koulukisoihin 28.4.! Me mennään HelppoC ja jännittää ihan pirusti :/ Tämän päivän treenin ansioista tilanne ei parantunut yhtään.
  Alussa Mallalla oli vauhti päällä ja piti siinä hetki rauhoitella. Kun poni tuli kuulolle alkoi kuolaimen narskutus. Otin treeniin myös mukaan kannukset ja en oikein hallinnut niiden käyttöä. En uskaltanut oikein käyttää pohjetta ja siitä seurasi kaikki vaikeudet. Mentiin alku ravit ja laukat, jonka jälkeen Soili kertoi radan ja me mentiin se. On  niiiin PALJON hiottavaa. Pysähdyskin oli jo kaaoottinen.Laukoissa pukkia tuli ja laukka nousi puoli kierrosta liian myöhään :( Tiedän omat ratsastusvirheeni ja Malla antoi niitä kyllä tänään tosi paljon anteeksi. Auttakaa joku!! Nyt tarviin kyllä ammattiapua! Miten ihmeessä ehdin treenata kaiken kuntoon? Vai lähdenkö vaan huvikseni kokeilemaan?
Toivotaan, että seuraavien päivien treenit sujuvat paremmin!
Kuvat (c) Soili









Manun kanssa oli tänään tosi kiva päivä pitkään aikaan! Otin ukkelin karsinasta ja harjailin varmaan puolituntia. Ukko oli ihan hiekassa, mutta sain onneksi harjattua pois. Laitoin satulan ja suitset + buutsit. Menin kentälle ja huomasin heti, että virtaa on. Ei meinannut maltaa pysyä paikallaan ja pelkäsi kauheasti kädessäni olevaa raippaa. No pomppasin selkään ja aloin melkein heti ravailla. Ei tuo mies malttanut ravailla yhtään kaahaili vaan. Nostin laukan ja laukkasin esteistunnassa kenttää ympäri. Ai että kun tuntui makialta. Ukkeli kokosi laukan heti kun annoin puolipidätteet ja voi nam ♥ Pistin pienen about 20cm ristikon ja menin sitä ravilla ja laukalla. Kolmesti este kaatui, mutta päästiin tulemaan kerran hyvin laukallakin. Otettiin ehkä 6 hyppyä, jonka jälkeen käveltiin ja sitten ravattiin vielä hölkät. Ihan lopuksi kävelin vielä ilman satulaa ja Manu auttoi (käveli perässä) kantamaan esteet pois :) Ihan mukava päivä loppujen lopuksi!

5 kommenttia:

  1. Ja Viivi saasnähä mite muutenki kaikki pysähykset laukat yms. Onnistuu kisa tilanteesakin :)'ja et oo ainut sit kuka niit laukkoi puol kierrost myöhää nostaa (äiti menee olivial cmerkin) ja niin :D mut tää oli hyvä postaus ois ollu viel kiva jos manustaki ois ollu kuvii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu, no hyvä :) Soili ehti lähtee jo sillon kun menin Manulla :(

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikös postauksessa lue et millon tulee :) (sori vastasin Viivi puolest :D)

      Poista
  3. Joo huomasin vast myöhemmi et siinä luki:)

    VastaaPoista