torstai 25. huhtikuuta 2013

Uus phone ja viimeiset treenit!

Tänään kun pääsin koulusta käytiin Roosan kanssa Agrimarketin loppumyynneissä vielä kerran. Mentiin Roosan skoballa joten päästiin nopeemmin. Roosa osti manulle buutsit ja siniset Horzen suojat. Sen jälkeen käytiin parissa tavaratalossa ja sitten koululle. Soilin kans lähettiin koululta ajamaan ja kun tultiin kotiin mua odotti uusi Samsung Galaxy S 3 mini. En ehtinyt siihen paljon tutustua kun piti jo mennä talliin. Siinä aikamme säädettiin ja Soili laitto Manua kuntoon ja sitten kun tunti loppui meni Rondalla. Eli Mentiin tielle ja itse menin Manulla. Käytiin sellanen puolen tunnin käynti/ravi/laukka lenkki ja sitten pihaan. Laitoin Manulle BackOnTrakin ja hain Mallan.
 Soili harjaili Mallaa jo kun kävin jossain huitelemassa. Sitten laitoin suitset ja buutsit, koska satulahuopa ja vyö olivat pesussa. Lähdin kentälle ja ravailin hetken ja alkoi tuntumaan,että ei jaksaisi enää vääntää koulua, mutta kyllä sitä kumminkin jaksoi kun vaan sai pollen kulkemaan. Tosiaan Mallalla on ilmeisesti kiima päällä ja hirveen nihkee oli, eikä innostunut yhtään. No harjoteltiin kuitenkin keskihalkaisiajalle tuloa ja pysähtymistä elottomasti ja saatiin yksi loistava pysäytys! Sen jälkeen käveltiin ja nostettiin laukkoja. Laukoissa otin ensin ravin kautta. Tehtiin yksi kokonainen pääty-ympyrä ennen laukannostoa kun polle ei oikein startannu. Noh, kun olin vähän saatut hereille alettiin kokeilemaan käynnistä (ohjelmassa käynnistä nosto). Väistin takapäätä ulos ja kun väisti nostin siitä laukkaa. Ja ajatella Malla nosti kuin nostikin käynnistä laukan ja vielä kahdesti! Huhhuh, mikä kisapolle mulla onkaan. Lopuksi ja kiitokseksi käytiin vielä tiellä ravaamassa ja kävelemässä :) Lopuksi Soilin ottamia kuvasia, kiitos nuista :D

















Laukannosto käynnistä












Ratsastuksen jälkeen putsasin vielä kamoja ja laitoin valmiiksi huomista varten. Eli huomenna turpa kohti Veteliä ja ohjelma olis tälläne:
Perjantai:
Vetelissä kun ollaan rauhoituttu mennään Jennin kanssa maneesiin, koulua vääntämään.
Lauantai:
Estevalmennus,ahh,nam :)
Sunnuntai:
Koulukisat + kotiin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti