maanantai 29. huhtikuuta 2013

Viime viikonlopun tapahtumat koottuna

Eli perjantaina lähtö Veteliin klo 17 ja siinä pakkasin viimeisetkin tavarat autoon ja heppa myös. Malla meni hyvin koppiin ja hieman potki ja hermoili, muuten hyvin :) Matkalla käytiin kaupassa ja kerran pysähdytiin tarkastamaan pollen vointi. Matka kesti n. 1,30h ja perillä purettiin kamppeet ja heppa pois. Kello oli jo niin paljon,että päästiin maneesiin melkein heti, joten aloin laittaa Mallaa kuntoon. Laitoin buutsit etusiin ihan kaikelta varalta ja mentiin sitten maneesiin. Malla oli aika vauhkona ja puuskutti koko ajan. Käveltiin maasta käsin hetki ja sen jälkeen nousin selkään. Huomasin heti alkuun, että jännitti kun käveli kovaa vauhtia ja halusi vaan kaahailla. Ravissä työskentely ei sujunut, kaahaili vaan ja juoksi alta, enkä kyllä odottanutkaan mtn huippusuorituksia. Laukoissa oli ihan hölmö. Vasemmassa suunnassa meinattiin mennä maneesin seinästä läpi, kun oli niin paljon vauhtia, eikä jarrut/ohjaus toiminut. Oikeaan suuntaan meni paremmin. Sitten jäähyttelin, vaikka ei siitä mitään meinannut tulla, kun vauhtia oli niin pirusti.. Laitoin loimen ja laitoin karsinaan syömään.

Lauantaina meillä oli Veeran estevalmennus ja tehtiin samalla videopostaus. Mentiin tallille joskus klo 13 ja me talutettiin talutustuntilaisia. Mä talutin Usvaa 2h ja Jenni Marttaa 1,5h. Sen jälkeen laitoin aika kiireellä Mallan valmiiksi ja yritin ehtiä vielä roudaamaan esteitä, mutta en oikein ehtinyt. Maksoin valkan ja menin laittamaan vielä Mallaa. klo 17.00 oli meidän valmennus ja menin maneesiin kävelemään ja alettiin lämmittelemään puomin avulla keskihalkaisialla. Siinä vaiheessa ei vielä saatu laukkoja nousemaan. Sitten mentiin kavalettia ympyrällä ja siinä saatiin pari kertaa laukattua. Sitten mentiin rataa jossa oli pysty, 5 askelta laukkaa,este, kurvi, este, este. Se meni hyvin ja saatiin laukat hyvin nousemaan. ja pystyttiin menemään laukassa esteiden välit, mitä ei ikinä pystytä menemään. Tähän ihmeeseen vaikutti mun ihmeellinen istunta joka oli aina etukenossa jonka takia vauhti kiihtyi aina kauhean kovaksi. Katsokaa tuo postaus, siellä näkyy paremmin.

Sunnuntaina oli sitten koulukisat jotka jännitti kauheesti. Malla oli verkassa tosi pörheä ja sillä oli ihan hyvä mennä. Kun päästiin maneesiin vauhti muuttui kellossa ja "C" pääty oli ihan kauhea. Laukoissa meinattiin taas törmätä seinään ja ei meinannut edes laukata. Rata meni siihen asti hyvin, kunnes tuli laukka osuus. Ei laukannut juuri ollenkaan ja toisen suunnan laukoissa laukkasi vain kierroksen ( piti mennä kaksi ). Noh, muuten olin tyytyväinen. :)



       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti