sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

eilisen liikutukset ja huomisen valmennus

Eilen liikutin kummatkin hevoset aamupäivästä ja Mallalla hyppäsin tällä kertaa vähän isompaa rataa ja Manulla koulua. Laitoin kummallekkin pitkälle sivulle esteet. Toiselle este-laukka-laukka-este ja toiselle vain pysty. Sitten keskelle vinottain 60cm ristikko. Hyppäsin ensin ristiä ja sitten sarjaa pelkillä ristikoilla. Alussa sarjan väli olo huono joten korjasin sen ja sitten meni hyvin. Nostin sarjan pystyksi ja mentiin kaksi estettä eli vino risti ja sen jälkeen sarja. Se meni tositosi hyvin koska päästiin menemään välit ja kaikki laukalla ja jos oli risti laukka tai väärä laukka Malla korjasi sen itse! :) sitten mentiin rataa. Ristikko, 60cm pysty ja  sarja jossa toinen este 60cm pysty. Tuntui että 60cm on ihan pikkuinen este ja siinä ei ollut mitään ongelmaa! Hienosti tyttö pysyi käsissäkin koko ajan ja kuunteli neuvoja tarkasti! Nyt vain kun löytäisi kisoja niin lähtisin ilmanmuuta!
  Manulla menin koulua ja saatiin hienoja pätkiä tulemaan, mutta virtaa tuntui olevan turhankin paljon.. Hyvin meni kokonaisuudessaan!

Huomisesta sen verran että huomenna Jenni tulee meille viikoksi ja Heidi tulee pitämään valmennusta. Odotan sitä todellakin koska pääsen siihen kummallakin omalla eli Mallalla ensinmäiselle tunnillle ja Manulla toiselle! Toivotaan että saadaan hyviä vinkkejä ja Jenni kuvailee sen valkan eli videoita ja kuvia tulossa!



Kuvat 3.3.13 Heidin valmennuksesta. Cee Soili Kangasvieri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti