sunnuntai 8. syyskuuta 2013

uusia tuulia !

Nyt on aika infota täälläkin.
Minulle on nyt tullut kehiin uusi ratsunalku Sulo. Sulo on 6 - vuotias suomenhevosruuna, ja ollut ravikäytössä noin 1,5 vuotta. Nyt kuitenkin Sulo oli ratsukoulutuksessa kuukauden ja palasi tänään meille. Ratsastin koulutuspaikassa Sulolla Sulon treenaajan silmänalla ja hän opasti kuinka tämmöstä herkkää ratsastetaan. Huh, oli kyllä työmaa saada polvet irti satulasta ja heppa rauhallisen rennoksi. En vaan hallinnut. Sulolla ratsastetaan nyt todella 'yksinkertaisesti' , koska koulutus on vielä niin alussa. Tarkoitus olisi saada polle rennoksi ja rauhalliseksi.
Sulolle on nyt opetettu jo ihan perus käynti ravi, laukka rennosti ja väistöjä. Eli tästä on hyvä lähteä rakentamaan itselle ratsua. Hieno mies se on!
Sulon omistaa Satu-Talli Ky

(c) Soili



videolta siepattu
^ cee Jenni

Toinen asia mikä pitää kertoa on se että Manu on myynnissä ollut itseasiassa jo jonkun aikaa. Ja nyt kun Sulokin tulee minulle, ei ole aikaa liikuttaa kolmea hevosta. Manulle etsin hyvän kodin, ei ole millään 'kiire' myynnillä vaan hyvä koti rahaa tärkeämpi.
Nyt Manulla on liikuttaja/hoitaja, joten poikakin saa vähän liikuntaa. Tosin eilen liikutin Manua itse ja polle oli ihan super! Joskus on tehtävä vaikeita valintoja, mutta näin se elämä kulkee..



3 kommenttia:

  1. Voisotko yhtään sanoa että missäpäin keskisuomea asut? :)Ei ole pakko mutta olisi kiva tietää :))

    VastaaPoista