lauantai 26. lokakuuta 2013

Ratsastelut puhelin kuvilla ja tekstillä

Kuvasin eilen tallilla jotain random kuvia ja nyt teille tälläinen pieni selityspostaus puhelin kuvien kera.

Viikko vierähti siitä kun viimeksi kirjoittelin tänne. Tosiasia on, että en ole edes liikuttanut hevosia viikkoon. Kummallekkaan mallalle ja sulolle ei ole saatu talvi kenkiä joten nyt sitten ovat vapailleet. Kumpaakin on välillä pidetty sisällä kylmien öiden ja sateen takia. Ja Mallalla ei ole katosta.
Mutta nyt asiaan. Eilen lumet oli sulaneet pois joten pääsin liikuttamaan hevosia kentälle. Niille on nyt laitettu talvikengät vaikka lumet sulivat pois. Kenttä oli kuitenkin hieman liukas joten hokit olivat ihan hyvät.


Ensiksi ratsastin Mallan. Laitoin sen ihan rauhassa kuntoon ja harjasin oikein hyvin. Laitoin varusteet ja lähdin kentälle.





















 Ajattelin että mennään ihan "rennosti" eli en vaatinut siltä mitään kummempia. Mentiin paljon ravia,
 jotta saatais vähän virtoja pois. Malla toimi loistavasti,  tietysti itse viikon tauon jälkeen olin ruosteessa, mutta hyvin se meni. Kenttä oli hieman märkä joten Malla nosteli kivasti jalkojaan samalla lailla kuin ennen onnettomuutta. Onnettomuuden jälkeen Malla on hieman varonut jalkojaan ja sipsutellut menemään. Nyt jalat nousivat tosi kivasti! :) Nostin vielä laukat ja sitten käveltiin pitkät kävelyt. Purin Mallalta varusteet pois ja harjailin vielä vähän sen jalkoja.


"Hyi muraa"
























Vein Mallan syömään karsinaan ja otin Sulon 
käytävälle. Sulo steppaili kokoajan eikä malttanut olla paikallaan. Laitoin varusteet ja menin kentälle. Talutin hetken ja sitten yritin nousta selkään. Sulo ei oikein malttanut pysyä paikallaan.  Pääsin kuitenkin sitten selkään ja aloin kävellä ja heti tekemään kaikenlaisia tehtäviä. Sulo kuunteli yllättävän hyvin. Sitten ravi ympyröitä. Hyvin meni tuokin, mutta ei ihan kuunnellut pidätteitä. Oli kuitenkin ok. Kävelin hetken ja yritin laukannostoja, mutta siitä ei meinannut tulla mitään. Pukitteli ja ei vaan nostanut. Kuitenkin sain nostettua yhden hyvän laukan lopetin siihen. Käveltiin ja vain Sulon talliin. Purin varusteet, laitoin loimen ja vein tarhaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti