tiistai 25. helmikuuta 2014

Uusittu ulkoasu ja turhautumisen oireita

Tuo väliaikainen banneri jota toivottavasti kukaan ei huomannut oli niin kauhea,että halusin vaihtaa sen pois. En tykkää nykyisestä banneristakaan yhtään ja jouduin sen vaihtamaan moneen kertaan. Rajaukset on päin pyllyä ja toisen kuvan laatu kakkaa pahasti. Halusin kokeillä välillä tämmöistä tyttömäistä voi pojatkin tykätä teemaa, eli sydämiä ja vaaleanpunaista. Jospa tuo nyt hetken pysyisi, kunnes taas kaivan jostakin uuden. Jos nyt joku haluaa mulle tehdä bannerin niin antaa tulla! Lähetät vain uuden bannerin viiviboo@hotmail.fi. Lisää voin selittää s-postin kautta!
Laitoin kyselyn vasempaan ylälaitaan. Kerro mielipiteesi ja toki voit myös raapustella kommenttiboxiin jos siltä tuntuu! :)

Olen nyt yrittänyt vaikka mitä tänne blogiin väsätä, kun hiihtolomakin on, mutta mikään ei oikein onnistu. Yritin kuvata Mydayta, mutta meni pilalle, eikä mikään onnistu muutenkaan. Yritän nyt saada tänne jotain erikoisempaa tämän loman aikana! 
Siihen asti, moi! :3

10 kommenttia:

  1. oon haastanut sut 11:ta kysymykseen :-) käy kattoo : http://heppaelamaani.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei, ihana blogi sekä banneri. Millä ohjelmalla muuten editoit videosi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) teen videot sony vegas pro 12

      Poista
    2. Kiva, oot niin ihana tyttönen ja malla on niin kaunis hevonen. :)

      Poista
  3. Miks blogin nimi on viivi ja lämpöset, kun sulla on vaa malla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä missään ei enää lue että viivi&lämpöset. Bannerissa ja siinä yhdessä yläjutussa lukee et viivi ja malla..

      Poista
    2. eiku oho, erehyin, sori ihan kauheesti !!!!!!!:( ja onko siellä gimpin fonteissa tollasta missä on noita sydämmiä, I pisteissä?

      Poista
    3. Ei ole Gimpin fonteissa. Latasin dafontista uusia, kuten tuossa bannerissa.

      Poista