sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Videopostaus feat Enni

Tehtiin pitkästä aikaa Ennin kanssa videopostaus. Enni jo aloitti mopoilukauden ja päästiin sitten kulkemaan skootterilla. Kävästiin kaupassa ostamassa jätskit ja mentiin tallille/kotiin. Enni ratsasti Rondaa kevyesti tiellä ja itsekin kävin nopeasti selässä. Sen jälkeen varustin Mallan ja mentiin tielle hyppäämään.
Voi, kuinka onkin aikaa siitä kun viimeksi hyppäsin. Varmasti yli neljä kuukautta. Huh, oli kyllä niin hauskaa vaihtelua hypätä. Menin puomia muutaman kerran ja ja sitten puoli ristiä. Olin hieman ruosteessa kun niin pitkä hyppy tauko, mutta kyllä tuo meni hyvin. Ja täytyy mainita, että Malla käyttäytyi/meni tänään todella hyvin ja esimerkillisesti! Ei kertaakaan ryöstänyt tai ottanut lähtöjä, jes! Mutta siis jatkettiin ristillä ja tätä mentiin monesti, jotta saatiin paikka osumaan hyvin. Sen jälkeen mentiin kaksi kertaa pysty, mutta ensimmäisellä tiputti. Tuo ei haitannut minua yhtään, kun miettii kuinka pitkä tuo tauko on ollut. Toisella mentiin nätisti yli ilman ongelmia. Malla on vaan niin super! ♥ Nämä on taas niitä päiviä, jotka saa jaksamaan tuota kiukkupussia. Laukoista täytyy vielä sanoa sen verran että, Malla laukkaa jo rauhallisesti suoralla, tätä en olisi puoli vuotta sitten uskonut.
hyppykuvat videolta naputtu
Enni ratsasti minun jälkeen ja Malla toimi Ennilläkin tosi hyvin, vaikka itseäni jännitti aika paljon. Pelotti, että milloin se ryöstää tai säikähtää, mutta mitään tuo karvapallo ei tehnyt. Meni nätisti, ilman ongelmia! :) saa olla ylpeä!

Loppuun vielä videopostaus päivästä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti