torstai 15. tammikuuta 2015

Hammaslääkäriin?

En ole mitään uusia kuvia saanut heppailuista ja siksi ei ole yhtään huvittanut tänne mitään raapustaa. Muutenkin olen nyt päässyt aivan liian vähän liikuttamaan ja hoitamaan Mallaa. En sille kuitenkaan mitään mahda, kun matkaa on niin paljon. Malla on hyvissä käsissä hoidossa, joten olen kuitenkin pysynyt ihan rauhallisin mielin ja yrittänyt aina kun mahdollista mennä Mallaa hoitamaan. Kun ei isoa kenttää eikä maastojakaan kauheasti ole, liikunta on aika kevyttä. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan niin haittaa koska on kaikennäköistä meneillään. Nimittäin kovasti olen nyt miettinyt Mallan tilannetta ja miten sen oikein ratkaisen.
Taisin muistaakseni kertoa Mallan hampaantilan pahentuneen ja mietittiin mitä hampaalle voi enää tehdä. Klinikalla sanottiin, että leikkaus/hampaan poisto olisi luultavasti edessä. Eläinlääkäri ehdotti, että ottaisimme yhteyttä hampaisiin erikoistuneeseen eläinlääkäriin ja hän voisi arvioida suun kunnon ja tehdä sitten arvion mitä sille voi tehdä. Haluan todellakin saada hevoseni terveeksi ja on hienoa, että asialle voi tehdä jotain. Tulottomana opiskelijana kuitenkin on vaikea maksaa kalliita hampaan poistoja yksin. Silloin on pakko miettiä muitakin vaihtoehtoja, välillä myös niitä mitä luuli ajattelevansa vasta monen vuoden päästä.
Täytyy ajatella myös, onko hevonen sen arvoinen, että sille kannattaa tehdä tuollainen leikkaus. En kuitenkaan voi ajatella niin, eihän tuota otusta voi mitata rahassa. Sillä on toivottavasti vielä monta monta hienoa vuotta edessä, enkä antaisi ikinä itselleni anteeksi jos en edes yrittäisi saada hammasta kuntoon. Yritän nyt miettiä parasta ratkaisua ja saada oma rakas terveeksi ja onnelliseksi. Itseäni kiinnostaisi kyllä kuulla ihan asiantuntijan mielipide suusta ja sitä mukaan hoitaa M kuntoon.
-12 ♥
En pysty miettimään vielä tulevaisuutta, vaan haluan ensin Mallan hoitoon. Tottakai jos jokin meneekin vikaan hoitojen yhteydessä, täytyy myös henkisesti valmistautua siihen. En tarvitse mitään muuta kunhan Malla on terve ja onnellinen, se on nyt kaikkein tärkeintä. En tiedä milloin minusta kuuluu täällä blogin puolella, toivottavasti pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti