tiistai 24. marraskuuta 2015

Hyvin menee vai meneekö?

Pitkästä aikaa pääsin kertomaan Sulon kuulumisia. Lähiviikkoina ollaan selvästi ison herran kanssa löydetty yhteinen sävel... ainakin melkein. Edelleen vauhti on kovaa kun puetaan varusteet, mutta ratsastaessa ei ole ollut mitään itseäni haittaavaa ongelmaa, päinvastoin. Ollaan päästy kehittymään tasaisesti eteenpäin, vaikka en olekaan mitään tavoitteita asettanut. On ollut ihanaa vain edetä sitä vauhtia miltä itsestä tuntuu ja kehitystä näkyy. 

 Laukannostot ovat olleet meidän erityinen kehityskohde ja olen yllättynyt miten ne ovatkaan parantuneet. Toki tällaista esiintyy aina ensimmäisessä nostossa:
Kuitenkin tätä tapahtuu yleensä vain ensimmäisessä nostossa ja sen jälkeen nostot ovat hyviä.


Kaikki on mennyt siihen asti hyvin, kunnes Sulon suitset menivät rikki ja niitä ei pysty korjaamaan oikeastaan mitenkään. Nyt siis mies on ollut liikuttamatta kohta viikon ja jotain pitäisi keksiä. Olin aikoinaan säästänyt kaikki rahani noihin suitsiin ja nyt ne ovat 2 kk käytön jälkeen hajalla, ette voi käsittää sitä ärsytyksen määrää. En tiedä miksi näin "pieni" asia ärsyttää. En vain pääse tästä yli, kai se on uudet hommattava..
Eli jos sinulta löytyy vähän käytetyt mustat x-full remonttisuitset tai uusi niskahihna laita viestiä niin tehdään kauppoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti