keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Paljon kaikenlaista asiaa

Ensimmäiseksi niinkuin huomaatte ulkoasu on muuttunut ja uusi banneri on myös saatu kehiin. Toi banneri on todella upea ja sen loihti Vappu ( http://palleroblogi.blogspot.fi/ ). Kiitos siitä hirmuisesti!
  Toiseks tänään saapui paljon odotettu Hööksin paketti. 
Kun mentiin hakemaan paketti, ei meinattu saada sitä mukaan kun postissa eivät löytäneet oikeata viivakoodia. No lopulta selvisi, että paketti on tullut Norjasta ja siinä oli norjalainen viivakoodi joka piti sitten lyödä koneelle. Huh, onneksi kuitenkin saatiin paketti kotiin.
 

Korvahuput ja riimu

Tänään myös tietysti liikutun Mallan. Tänään mentiin ihan yksin, eikä ollut muita kentällä samaan aikaan. Tarkoitus oli mennä ihan rento koulutunti, eli en vaatinut täydellisyyttä. Mentiin ensin lämmittelyt löysällä ohjalla, tarkoituksena istua itse suorassa nyrkit pystyssä jne. Sitten käveltiin ihan hetki ja otin tuntuman. Taivuttelin kumpaankin suuntaan enimmäkseen käynnissä. Mentiin myös siirtymiä ja tehtiin kuuntelu tehtäviä. Loppukäynnit menin ilman satulaa ja on se sulonen tapaus kun niin esimerkillisesti aina yrittää kaikkensa! <3
 

2 kommenttia:

  1. Paljon toi paketti makso yhteensä? :) hieno muuten toi banneri ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se makso n. 10€. Joo, tuo banneri on kyllä upia!

      Poista