keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ratsastusta ja ruokaongelmia

JEE! Tänään oli mun synttärit ja sain kahdelta kaverilta Mallalle vaaleanpunaisen satulahuovan ja buutsit. Sain myös äidiltä Mallalle vaaleanpunaisen harjan, kaksteholinimentin ja ihorasvan. Ne on maailman parhaat synttärilahjat!






Ratsastelin tänään Mallan ja mentiin koulujuttuja. Samalla tunnilla oli myös kaksi muuta lämppäriä joten oli hieman tungosta. Kenttä oli hieman liukas ja murassa, mutta vain joistakin kohti. Aluksi ravailin paljon, taivuttelin ja Malla kuunteli tosi hienosti. Sitten nostettiin laukkoja ja vas. suunta oli haastava, mutta selvittiin. Vas. laukassa ei oikein hallinta pelannu ja vauhti välillä kiihtyi, mutta saatiin hieno vasen laukkakin kaivettua. Sitten hetki rentouduttiin siinä ja sit tehtiin laukanvaihtoja. Nostin ensin vas. laukan  ja vaihdoin oikeaan. Vaihtoi todella upeesti ja oli tyytyväinen. Mentiin vielä muutaman kerran vaihtoja. Ei vain oikein mahduttu menemään kun muitakin oli kentällä.Kun mentiin talliin, loimi päälle ja uudet linimentit jalkaan.
  
  Malla ei ollut syönyt muutamaan päivään ruokaansa kunnolla ja huolestuin todenteolla. Luulin, että syömättömyys johtuisi valkosipulista, jota olin laittanut joukkoon. Jätin valk.sipulin pois ja löin kastellut kaurat nenän eteen. Nyrpisti nokkaansa ja alkoi syömään heiniä. No uusi yritys ilman vettä. Ei taaskaan syönyt. Mietin, mikä nyt voi olla vialla? No laitoin Prix:siä ja löin eteen. Kyllä alkoi ruoka uppoamaan. Meillä oli vähän erinlaista kauraa ja meidän neidille se ei kelvannut joten sen takia ei syönyt..


8 kommenttia:

  1. Aivan ihanat noi satulahuopa ja buutsit.Mut et malta ootta sitä yhtä syntträi lahjaa jos älyät ;DD

    VastaaPoista
  2. vähän hieno toi satulahuopa! tiiätkö yhtään mistä on ostettu ku halusin saman laisen mun hoitsulle Pellelle ! seki on muutes lämppäri niinku mallakii!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. En tiedä mistä.. Missäs tallilla Pelle asustelee? :)

      Poista
    3. pielavedellä, yhellä yksityistallilla :)

      Poista
  3. Anteeksi kun unohdin onnitella!
    Paljon onnea jälkikäteen!
    T: Roosa

    VastaaPoista