tiistai 16. lokakuuta 2012

Maastopäivä

  Aamupäivästä lähdettiin Jennin ja Rondan kanssa maastoilemaan, ja ajateltiin hypätä esteitä. Tie oli vähän märkä ja ei laitettu kuin yks este. Käytiin ensin vähän pitemmällä ravailee ja sitten lähdettiin tallin luo missä este oli. Jenni hyppäs Rondalla ekaa kertaa maastossa joten kokeiltiin ihan ekaks 20cm risti ja sitten nostettiin 40cm ristiks. Malla meni muuten tosi hyvin, mutta esteen jälkeen jarrut ei oikein pelannu ja painatti ohjalle jonkun verran. Nostettiin 40cm pystyks ja mentiin sitä muutaman kerran. Sit käveltiin hetki ja nostettiin 60cm pysty ja Malla kolhas ekalla kerralla, mut ei tippunut. Jenni tippu Rondalta ennen estettä kun pukitti :D No sit mentiin vielä 70cm ja meni toosi hyvin ja vei mua taas kerran, mutta kyllä se nuilla puoltajilla pysähtyy. Vein Mallan talliin loimen kanssa ja lähdin ratsastamaan Ruusulla + Jenni Solerolla.








                                       



 Haettiin ponit tarhasta ja harjailtiin niitä. Ruusu oli tooosi likanen ja pesasin sen jalat murasta.
Lähdettiin ravailemaan pellolle päin ja ponit oli reippaita heti alusta asti. Käännyttiin sellaselle pienelle hiekkatielle ja laukattiin peräkkäin. Käännyttiin kotiin päin ja laukattiin niin ponit vähän kuumu. Karkas käsistä, mutta saatiin pidettyä kuitenkin hallinnassa. Käytiin pellolla ja laukkailtiin siellä vähän. Pellolla vaihdettiin hevosia ja hypittiin ojien yli. Loppumatka käveltiin melkein kokoajan muutamaa laukkapätkää lukuunottamatta. Ponit kuumu taas kotimatkalla ja Ruusu kiihdytteli ja Solero perässä. Sitten loimitettiin ponit ja vietiin karsinaan.







4 kommenttia:

  1. Ootko kouluttanu Mallan kokonaan ite ? Vai ostitteko sen valmiiks koulutettuna? Jos itte koulutit, nii onko koulutus vielä kesken? Voitko tehä joskus kysymyspostuaksen mm. Mallasta / susta / teidän tallista tai sitte tämmösen : (tein itte:D)

    Päivä 1 - Esittelen itseni.




    Päivä 2 - Parhaat kaverini.




    Päivä 3 - Koulu päiväni.




    Päivä 4 - Minun päiväni.




    Päivä 5 - Mitä söin tänään?




    Päivä 6 - Harrastukseni.



    Päivä 7 - Päivän asu.




    Päivä 8 - Sisarukseni.




    Päivä 9 - Käsilaukussani.




    Päivä 10 - Tällä viikolla.




    Päivä 11 - Aamuni.




    Päivää 12 - Unelmani.




    Päivä 13 - Mieleisin muistoni.




    Päivä 14 - Lemmikkini.




    Päivä 15 - Tässä kuussa.




    Päivä 16 - Tämä saa minut voimaan paremmin.




    Päivä 17 - Tämä saa minut itkemään.




    Päivä 18 - Pelkään.




    Päivä 19 - Suosikkipaikkani.




    Päivä 20 - Ikävöin.




    Päivä 21 - Pyrin.




    Päivä 22 - Perheeni.

    tai tyyliin tommosen :))? tuli vaan mieleen XDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pistetän harkintaan. Olisin jo tehnyt esittelyn tallista ja muista, mutta meidän kone on rikki ja en saa kuvia konelle joten en vielä ihan heti pysty toteuttamaan. Hyvä idea ja voisi toteutuakkin!
      Mallan sain eräältä mieheltä jolla ei ollut enää tarvetta tälle hevoselle. Malla ei ollut silloin satulaa nähnytkään, mutta sillä oli ajettu monta starttia ja yksi voittokin tullut! Koulutin ratsupuolelle kokonaan. Koulutus on aina vähän kesken, koska me pyritään aina ylöspäin. Nyt ollaan n. HeC ja re. 50cm tasolla menossa.

      Poista
  2. uuu mallaha hyppää hyvin ! ja anteeks mut missähän sun katse on esteillä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyppäähän tuo! Joop, huomasin ton katseen vasta itsekkin jälkeenpäin kuvista.. Kyllä huomaa miten paljon oon käyny tunneilla! :D

      Poista