keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Vihdoin kentälle

Eilen sitten päästiin kentälle ratsastaa. Kenttä on ollu tähän asti tosi huono ja menty sitten maastossa. Kyllähän se jo alkaa kyllästyttää pitemmän päälle, kun suoraan vaan ratsastaa. No eikä meidän maastot hirveen hämmästyttävätkään ole. Mutta kyllä silti asiat on hyvin vaikka koko ajan valittaakkin! :)
  Eilen siis ratsasteltiin kentällä ja mentiin koulua. ( <3 ) Piitkästä aikaa päästiin vääntämään pympyröitä ja kiemuroita ja kaiken näköstä vääntöä ja kääntöä.Mentiin ilman satulaa. Aluksi ravailtiin ihan rennolla otteella. Malla käsitti asian liian kirjaimellisesti ja laikotteli,ei edes yrittänyt kuunnella pohkeita. Tappelin hetken ja  ravattiin kumpaankin suuntaan. Malla herää yleensä laukoissa ja ajattelin nostaa yhden laukan. No mitenpä nostat jos poni on patalaiska ja pidentää askelta sentillä? lopulta pienten hoputtelujen jälkeen poni nosti kuin nostikin laukan ja jopa hieman heräsi. Sitten päästiin kunnolla taivuttelemaan ja näin. Polle toimi hyvin ja enpäs muuta kirjoitettavaa sitten keksi! :) Tein videon sitten vielä tuosta päivästä!




3 kommenttia:

  1. haastoin sut http://siiriislife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Moikka,oon ehkä jo kysynytkin tätä mutta kysyn nyt uudestaan : ) Elikkää laitatko tähän blogiin pelkästään Malla söpöläiseen koskevia asioita vai teetkö esim mydaytä tai jotain?Olis kiva nähä sillai kunnolla millanen on sun "hevosenomistajan" päivä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasin tonne : http://frista-malla.blogspot.fi/p/frista-malla.html

      Poista