lauantai 19. tammikuuta 2013

19.1.13

Soili tuli tänään kuvaamaan n.12 aikaan, mutta opetti mulle ton Gimp:in käyttöä, niin lähettiin joskus 13.30 talliin. Ootettiin että äiti tulee töistä ja siinä sitten tehtiin maastakäsin harjotuksia, jotka suju meidän osalta yllättävän hyvin. Manu luotti yllättävän hyvin minuun, vaikka arvelin että vain pelkäisi kaikkia maiskutuksia yms.

















Äti tuli kolmen aikaa ja lähettii laittaa Ennin kanssa poneille satulat ja sitten lähettiin pellolle kuvaamaan. Kiitos, että Soili on niin reipas kun joutui tarpomaan siellä hangessa :D No talviridaus saappaat on hyvät ;) siellä kuvailtiin sitten ja satuttiin just parhainpaan aikaan, eli lumipyryn aikaan. Kauheen ISOJA hiutaleita oli kyllä. Manu meni toooodella hyvin, ahh tykkään niin mennä sillä. Mentiin käynnissä ja ravissa ja 3x laukassa ja suju tosi hyvin :) ei temppuillut yhtään :D huh, mulla on hieno hevonen! <3













Lopuksi Soili vielä ratsasti, ja laitoin menemää Mallalla. Ne meni aivan täydellisesti yhteen. Mentiin maastossa ja talutin alun vaikka olisi pärjännyt yksinkin. Sitten ratsukko suuntasi kohti peltoa ja ne kahlas siellä ihan onnessaan. Malla nautti ihan hirmuiseti ja toivotaan että Soili kans. Soili ja Malla kävi yksiin mainiosti! :)
 - Kiitos vielä Soilille kun tuli kuvaamaan! :)
Kaikki kuvat © Soili Kangasvieri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti