lauantai 26. tammikuuta 2013

ounou!

ääää! en oo kirjottanu viikkoon. Joo, mulla ei ole uusia kuvia, mutta kerron viimeviikosta sen mitä muistan. Eli Manulla on nyt kengät jalassa ja ratsastit sillä tiistaina ekan kerran kengillä. Meni hyvin, mutta oli jotenkin outo. No sen outouden huomasi torstain reeneissä kun painatti aivan älyttömästi ohjalle ja pukitteli ja ryntäili. Meinasin jo repästä kengät pois kun alkaa liikkua jo liian varmasti ja säntäilee vaan. No katotaan nyt jos alkais käyttäytymään.
 Mallasta sen verran, että me mentiin torstaina Annan valmennuksessa ja meni tosi hyvin. Alussa tietysti vähän kankea ja meinas karata alta, mutta loppua kohden parani. Mainitsen nyt laukoista erityisesti, että ne meni todella hyvin. Ensin laukattin pääty-ympyrä oikeeseen kierrokseen. No nosti laukan kiitoravista, mutta sain koottua ja Annalta sain hyvän vinkin, että annan ohjaa kun puree kuolainta niin se sitten rentoutuu. Vasempaan kierrokseen melkein nosti harjoitus ravista. OOn niin ylypee :)
Mulla on hirviä ikävä esteitä. En oo kokenu yhtään hyvää hyppy kokemusta Mallan kanssa, koska sillä ei ole hyvä hypätä. Olisi niin hieno päästä johonkin estevalkkaan. No katellaa jokupäivä jos pääsisi hyppäämään.Laitan tohon loppuun meidän ehkä parhaan hyppy kerran kuvat.
Vitsi en oo kerinny ees sitä ponipostausta tehä!!!! Vitsi nyt ryhdistäytyn ja teen sen ens viikolla.



Trippeli
80cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti