tiistai 23. heinäkuuta 2013

koulukisat 23.7.

Tänään oli koulukisat meidän tallilla ja me mentiin Mallan kanssa C-merkin kouluohjelma mikä me myös mentiin Vetelissä keväällä. Tämä suoritus oli huomattavasti parempi.

Ensin verryteltiin ravissa ja Malla oli jännittynyt, vaikka itse olin ihan rento (ainakin omasta mielestä). Laukat meni hyvin ja sain vasempaan kierrokseen joka on yleensä vaikeampi nostettua käynnissä. Olin meidän verryttely ryhmän ensimmäinen. Lähdin rataan rennoin ottein, enkä halunnut vääntää niskalimassa vaan treenin kannalta.Meni muuten ihan hyvin kokonaisuudessaan rata, pieniä virheitä lukuun ottamatta ei antanut kuolaimesta myöten vaan puri kiinni. Radassa oli aika paljon harjoitusravia ja saan yleensä Mallan rentoutumaan kevyessä ravissa joten rentoutuminen oli vaikeaa kummallekin. Laukka oli oikeaan suuntaan nelitahtista ja nosti myöhässä. Vasempaan suuntaan nosti tosi hyvin ja laukka oli parempi. Olin ihan tyytyväinen rataan ja kappas ihan hyvin se sitten menikin kun oltiin toisia! En olisi kyllä ihan odottanut noin hyvää suoritusta! Hieno tyttö se on :)
Kuvat verryttelystä, video radasta!
cee soili











poistakaa äänet, kun tuuli häiritsee aikas paljon!


3 kommenttia:

  1. ihana ku on muitaki jotka suosii lämppäreitä, oma blogi kertoo kans lv-tamman ratsunuran alkeista ja siitä miten tämä kaikki etenee :) liity lukiaksi jos kiinnostaa :) http://albenabox.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. läppärit on vaan niin ihania! :3 liityin lukijaks :))

      Poista
  2. Vähä ihanasti menitte:) Meinasin et tulisin este kisoihin sit Solerol mut en pääse maanantain tunnille niin en viitsi sitten harjoittelematta tulla ja tuutko sille viikonloppu leiril mä tuun ainaski:) Ja meil oli sillä viime leiril Stellan kaa Huisin hauskaa:):):)

    VastaaPoista