sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

reissusta palailtu !

Eli olin viikon Helsingissä sukulaisten kanssa. Mentiin serkun kanssa junalla, ja olin ensimmäistä kertaa pitkän matkan junassa!  Oli todella kiva viikko, käytiin mm. 2x Linnanmäellä ja 2x shoppailemassa. Laivalla ja maauimalassakin käytiin! :) Linnanmäellä kävimme torstaina ja perjantaina, perjantain lipun sai 7€ siksi kävimme kahtena päivänä. Olin aivan taivaassa kun pääsin vaateliikkeisiin. Käytiin Seppälässä, Cubuksella, Lindexsillä yms. Ostin farkkuja, paitoja ja kaikenlaita mitä käteen tarttui.

laiva

laiva ja uusi paita + housut

viro

viro sekoilua

laiva

uus lompakko
  Mallalle ostin ruskeat buutsit, jotka täydensivät nyt meidän ruskeaa settiä. Ja vihreät hivarit takasiin, eivät kyllä täysin sovi meidän jännesuojien väriin, mutta ihsm! :D Rahaa matkaan tippui, mutta kyllä se oli sen arvoista!
  Palaaminen oli todella ristiriitaista. Helsingissä sai vaan olla, ei tarvinnut stressata mistään ja oli sellainen 'rauhaisa' olo. Kun ajatteli kotia, ensimmäisenä mieleen tuli : apua, pitää liikuttaa hevosia, pitää tehdä sitä ja tätä! Ei tuntunut kivalta ajtella että kun pääsen kotiin kaikki työt taas odottaa. Ja jos miettii joillakin ihmisillä elämä on sellaista ettei tarvitse huolehtia kuin itsestään ja läheisistään. Silti rakastan tätä elämää hevosten kanssa enkä vaihtaisi sitä pois!

cee Soili

Toinen stressin aihe oli se että hevoset ovat nyt viikon lepäilleet ja keränneet ylimääräistä energiaa. Ja Tiistaina on koulukisat!! APUA! En saa ikinä yhdessä päivässä Mallaa treenattua ja ottamaan virtoja pois jotta ohjelma menisi hyvin. Noh, onneksi vain harjoituskisat että mennään nyt vain sitten treenin kannalta..
-Viivi kiittää ja kuittaa ja yrittää kirjoittaa huomenna postausta, jos ei huomenna niin sitten kisoista :)

2 kommenttia: