perjantai 9. elokuuta 2013

esteitä 9.8.

Alkuun video, minkä tempaisin yhdessä illassa, malla on paras <3



Olin haaveillut hyppääväni ihan kunnon rataa ja kunnon esteitä, mutta heti kun vähän satoi kenttä muuttui liukkaaksi ja pehmeäksi. Harmitti, koska olen vähän Mallaa säästellyt että päästäis hyppäämään ihan urakalla, mutta voi *askanmarjat tullu mitään.


Hypättiin kumminkin alussa pientä ja sitten 40cm ratana ja sitten 2 x 60cm estettä hyvin meni , yksi tippuminenkin tuli, joka oli oma mokani. Malla oli vähän varovainen laukoissa, joten laukka oli aika nelitahtista, mutta ihan rauhallista, ainakin lopussa. Alussa kuumui jo ristikoille, ja kaahaili menemään. Enpä paljon jarrutellut, annoin mennä kun kerta oli niin innoissaan :) Tänään kokeiltiin myös liukumartingaalia, mutta en nyt hirveää eroa huomannut, ajattelin kuitenkin pitää sitä kun hyppään.
Kiitti Tialle ja Ronjalle kuvista :)
toi linssi kastu, siksi tuolla tuommoisia sumeisia kohtia!


tiputus







kuolkaa tolle mun istunnalle!! xc


Nyt kun alkaa kenttä mennä huonoon kuntoon, en varmaankaan kirjoittele ratsastuksista kovin paljoa. Teen enemmän erikoispostauksia ja toivepostauksia, eli ehotelkaas ideoita!! 

5 kommenttia:

  1. huoneen esittelyvideo, kuvapostaus: maisemaikkunasta, hiustuotteet, lempi vaate, lempi ratsastus vaate, mallan otsapanta, manun otsapanta, lempi huopa, kuva juuri kun olet herränyt ja paras hevoskuva. tai esittely teijän muista eläimistä

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja video. Mistä toi eka kuva on? :D Ja ois kiva jos ei tule hevospostauksia niin tekisit edes joitain postauksia.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on ihan lätäköstä, jota oon vähän muokannu :) kiitti, tulee varmasti jotain muita postauksia :}

      Poista
  3. mustakin toi huoneen esittely video ois kiva :) tai sitten teijän talli/hepat? :)

    VastaaPoista