torstai 8. elokuuta 2013

Ilman satulaa & suitsia

Eilisestä vähän tähän alkuun, elikkä uskallauduin maastoon yksin Mallalla. Vähän kumpaakin jänskätti, mutta kaikki sujui tosi hyvin. Meillä oli hirmusen hauskaa, ainakin mulla. Mentiin pellolle ja siellä me laukattiin vähän hiljempaa ja 'vähän' kovempaa ja hypeltiin ojien yli ja muuta kivaa.
  Mutta tähän päivään eli ratsastin Mallaa kevyesti ilman satulaa ja suitsia, mutta riimut oli kuitenkin. En tiedä, mutta Malla on paljon kivemman tuntuinen ilman suitsia, kun suitsilla. Tai sitten mä en hallitse jotain osioo. Kuiteskin, laitoin riimuihin kiinni ohjat koska en tykkää mennä riimunaru sidottuna. Olisin kyllä voinut laittaa riimunnarun kaulalle, eipä se enää auta kun nyt tajuaa.
 Lähdin kentälle, jossa Kassu ja Tia jo oli. Kävelin ehkä kierroksen ja sitten ravailin ja laukkailin ja tein laukan vaihtoja yms. Ei mitään kummosta. ps kerran vaihtoi lennossa :D  Malla oli oikein mukava, se pysähtyi ihan ääni- ja istunta avuilla. Mentiin vaan noin puoli tuntia, koska huomenna olisi aikeissa hypätä, joten nyt vähän rennommin otettiin. kiitos kuvista Ronjalle :)




1 kommentti:

  1. Hyvä jos kuvat kelpasi :) hienosti menitte ja kiva toi uus banneri !! :p

    VastaaPoista