torstai 7. marraskuuta 2013

Kuulumisia ilman kuvia

Päivittelen nyt vähän kuulumisia, mutta ilman kuvia tuoreita joten voi tulla tylsä.

Manun kanssa ollaan nyt touhuiltu enemmän kun Sulo on pois kuviosta. Kerran ratsastin 5min ja totesin, että selkä taitaa hiukan olla jumissa. Ollaan nyt käytetty BackOnTrack selänlämmitintä, ja on tuo toiminut ihan hyvin. Eilen Roosa juoksutti Manun ja herran mielestä kenttä oli aivan liian märkä hänen isolle mahalleen ja juoksi vain pientä ympyrää kuivalla alueella. höpsö ! :) Nyt tässä jokunen päivä ratsastan Manun ja katson onko loimi auttanut. Laitoin vielä Horzelta tilaamani romaanin satulan alle, jotta satulan iskut olisi mahdollisimman pieniä. Toivotaan että tehoaa! :)

1.7. Heidin valmennuksessa / cee Soili

Mallan kanssa ollaan yritetty tehty kaiken näköstä, pari päivää peräkkäin käytiin maastossa ja kappas toisella kerralla mopo tuli vastaa ja Malla hyppää mopon eteen. Onneksi kuljettaja ehti pysäyttää ennen kuin osui. Siitä seurasi 1pv vapaa ja seuraava ratsastus kerta oli kohtalokas. Malla oli sitä mieltä, että aikoo juosta mopoa karkuun myös kentällä kun mennään koulua. Kauheesti oli vauhtia, eikä millään meinannut rauhoittua. Päästiin yksi hyvä pätkä ja siihen lopetettiin.


Tänään juoksutin Mallan ja vauhtia löyty. Annoin rallitella sen virrat pois, pikkuhiljaa se siitä sitten rauhoittukin. Pistin apuohjan sille, mutta niiden idea ei ihan auennut Mallalle. Noh, kaikki aikanaan. Ajattelin kokeilla huomenna tai ensi viikolla ohjasajoa, koska nyt on sellainen fiilis ettei jaksa kivuta satulaan. Tein Mallasta muutama päivä sitten pienen videon, pääset videoon tästä .
Manustakin tulossa video!

Yritän saada kuvia joskus tännekin ja toivottavasti tälläiset ei oo ihan tyhmiä :(


5 kommenttia:

  1. Hei kun te myytte noita hevosia tuolta pois, niin lähteekö Ruusukin? (Törnrosa) Jos lähtee, niin haluisitko ilmoitella vaikka mun sähköpostiin tarkemmin siitä? :) Olisi kiva tietää mihin päin suomea tuo rakas poni joutuu.

    tiia.hamalainen@outlook.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, on Ruusukin lähdössä. Pistän sulle sitten viestiä kun tiedän enemmän.

      Poista
  2. Sait multa Liebster Blog-palkinnon! :) http://takupaku.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  3. upeeta toi sun ja mallan meno, videon kattoin siis :> huhhuh iha tulee itelle haikee olo ku ei oo tullu käytyä yli vuoteen ratsastamassa.

    VastaaPoista