tiistai 21. tammikuuta 2014

random kuvia

hieno Malla ♥ mä taidan tuolla jotain säätää ilmeestä päätellen :D
raksu poju ♥

Oon jo puoli tuntia miettinyt mitä mä oikein kirjotan!? Laittelin sitten alkuun vaan kivoja kuvaisia kesältä ja edelleenkin pää lyö tyhjää. Pakko tänne on silti tulla raapustamaan, ettei nyt ihan kuole tää blogi. Voisin vaikka kertoa hieman kuulumisia.

Täällä oli n.viikon kauheat pakkaset ja en sitten lähtenyt ollenkaan Mallaa rääkkäämään tuonne. Malla on sitten ollut oikein kiukkuisella päällä ja luulen että nämä pukitkin johtuvan siitä että me mennään liian löysästi. Tänään siis alkoi 'kuntokuuri' ja nyt mennään reippaampaa ja useammin (ennen ei juuri ollenkaan) mukavuusalueen ulkopuolelle. Tänään Malla oli vaikea, kuten aina vapaiden jälkeen. Liikuntaaliikuntaa, niin kyllä se siitä!

Koulussa meillä oli eilen opintoilta ja koulu alkoi vasta klo 14! Oli ihana nukkua pitkään, mutta taas tuo sotki koko päivän kun koko ajan piti pelätä että joko se koulu alkaa. Nyt mulla on aika varmat suunnitelmat tulevaisuudelle, toivottavasti vain pääsisi sinne minne hakee. Kerron niistä suunitelmista vasta myöhemmin täällä blogissa. Koulussa nyt taas alkaa tulemaan kokeita ennen hiihtolomaa, koitan niistä selvitä elävänä. Ja niin, aiheesta viidenteen olen tähän tietoon Jennille menossa helmikuussa, jes! :D Ja tän kuun lopussa Vuokattiin lautailemaan! huh.

Seuraava postaus kunnon kuvilla tulee viimeistään lauantaina kun Soili tulee kuvailemaan pitkästä aikaa! Nyt täytyy lähteä katsomaan Sleepy Hollowta, moi! :)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja kiva postaus muutenkin :)

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista