lauantai 25. tammikuuta 2014

Ratsastusta ja lautailua

Tänään sitten Soili tuli kuvailemaan pitkästä aikaa. Olin tapani mukaan hieman myöhässä aikataulusta, mutta Malla oli niin puhdas että sain ajan kirittyä kiinni. Laitoin vain riimun, koska epäilen, että Mallalla on piikkejä hampaissa. Raspaaja on onneksi tulossa. Mallalla saattaa olla selkä muutenkin jumissa ja ollaan jatkettu BackOnTrackin käyttöä. Haluaisin Mallalle hierojan, mutta tänne korpeen on niin vaikea sellaista tilata..

Arvelin, että ilman kuolaimia tunti meni humputteluksi ja niin siinä kävi. Alussa kävelin hetkisen ja aloitin ravailut. Malla oli tosi nihkeä. Tein kiemurauria ja paljon voltteja. Juu, voisi ehkä opetella tekemään jotain muutakin.. Menin samalla kolmea ravipuomia. Ohjattavuus on lähes mitätön vas. suuntaan joten mentiin sitten paljon oikeaan suuntaan. Välillä yritin myös ratsastella vasempaan suuntaan, mutta ei siiihen suuntaan saanut mitään tuntumaa. Nostin parit laukat kumpaankin suuntaan käynnistä ja ravista. Enkä kyllä havainnut yhtään pukkia! mahtavaa! Jatkoin ravailua ja yritin muka taivutella, mutta en hallinnut sitä yhtään ilman kuolaimia. Ei tainnut Mallakaan tajuta mitä yritin sille viestiä. Ja en yhtään ihmettelen kun katsoo minun istuntaa ja niitä onnettomia apuja mitä annan ( pomppiva perunasäkki.) Täytyy päästä tunneille ja äkkiä! Pian jo aloin lopetella, kun en viitsinyt enempää Mallaa kiusata. Lopusssa video vielä käynti laukannostosta, jota ei ehkä ole monesti täällä blogin puolella nähty.

istunta hoi!
 

kuvat © Soili

Heti oman ratsastuksen jälkeen oli Soilin vuoro ratsastaa. Hetin sen jälkeen lähdettiin Ennin kanssa laskettelemaan. Olin ensimmäistä kertaa rinteessä tänä vuonna ja oli kyllä tosi kivaa! :) Kerettiin olla vaan 1,5h rinteissä, mut oli senkin jälkeen jo jalat kipeinä. Muutama kuva sieltä!


2 kommenttia:

  1. Käynti laukannostosta..? :D

    VastaaPoista
  2. Joo, no eikö toi nyt ole ymmärrettävissä? Mulla on välillä näitä omia lyhenteitä ja sanoja eri asioille! :)

    VastaaPoista