keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Mitä haluan ostaa

Tässä tulis nyt tällänen kertomus siitä mitä minä haluaisin ostaa itselleni ja hevosille. En todellakaan ole näistä kaikkia ostamassa ja osa näistä on vaan haaveita, jotka tuskin koskaan toteutuvat. Laitan hinnat kaikista ja lasken loppuun paljonko rahaa näihin kuluisi.

Uuden kypärän haluaisin ehdottomasti. Tämä Lami-Cellin kypärä voi olla yksi vaihtoehto. En tiedä tykkäisinkö noista bligeistä, mutta tämä olisi ihan realistinen vaihtoehto.
Hööks, 174 €
Toppaliivin tarvitsisin, koska meidän koira repi minun entisen. Tämä olisi mahtava liivi, mutta tuskin koskaan näin kallista tulen ostamaan, vaikka ei sitä tiedä. Spooks on mielestäni kyllä ihan kiva merkki, vaikka en mitenkään merkkivaatteita käytäkään.
Hööks, 125 €
Huppareita tarvitsisin tallille lisää. Tässä olisi yksi kiva vaihtoehto. Pinkin värin otin sen takia, koska tuo toppaliivi on sininen.
Hööks, 53,90 €
Kummallekin pollelle pitäisi hankkia uudet toppaloimet. Tämä olisi yksi hyvä vaihtoehto, Kumpikin liikkuu aika paljon, joten tuo kiinni oleva kaulakappale olisi tosi hyvä. Muutenkin kuvasta näyttää ihan kivalle loimelle. Mutta tuo hinta tulee hieman vastaan..
Horze, 159 € x2
Sitten kumpikin on rikkonut oman sadeloimensa, joten uudet sellaiset! Tottakai näille vilukissoille pitää olla fleece-vuori mukana. Tässä on todella mukava tuo niskan päälle menevä kohta. Hintakaan ei tunnu kovin pahalta.
Horze, 100€ x2


Ja Mallalle vielä kaksi tärkeää juttua, eli ylhäällä kuolaimettoman suitset. En tiedä toimisiko nuo, mutta haluaisin kokeilla. Tottakai on monia muitakin kuten LG Bridle, Hackamore yms. Kuolaimettomista olen jo kauan haaveillut.
Hööks, 49 €
Toisena on tuollaiset Gold Medalin kivat bligblig suitset. Nämä ovat arvokkaat ja jäävät haaveeksi, mutta nuo olisi mukavat. Tulisi estesuitsiksi.
Hööks,  125 €
Tämmöistä Kimblewick kuolainta haluaisin kokeilla esteille. Olen miettinyt myös muita vaihtoehtoja, mutta tämä tuntuu parhaalta meille. 
Hööks, 49 €

Loppusummaksi tulisi 1093,90 €
Eli aivan liikaa!

Jos sinulla olisi halvalla mydä näitä joitakin tuotteita, pistä viestiä tulemaan. Ostan mielelläni käytettyjä tuotteita, mielummin kuin uusia! :)

3 kommenttia:

  1. Mulla ois myynnissä noita kaikkia, mutta pinkki huppari on vaan punainen huppari! :) Jos kelpaa niin kaikki tavarat saat 50e, en enään raaski myydä suurella summalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistä mulle tavaroista sähköpostia, oon kyllä todella kiinnostunut! :)

      Poista