maanantai 3. helmikuuta 2014

Vuokatin reissu tiivistettynä

Nyt on reissusta palattu tai itseasiassa tultiin jo eilen päivällä. Reissu oli kokoneisuudessa todella kiva ja neljä päivää tuntui todella lyhyeltä ajalta tehdä kaikkea. Pakkasta oli parina päivänä aivan liikaa ja kaikki tekemiset kohdistui sisätiloihin. Mutta asiaan..

..siis lähdin koulusta jo klo 12, mutta meidän lähtö viivästyi ja lähdettiin vasta yhden maissa. Matka kesti 2,5h ja siitä suoraan lunastamaan huonetta. Meillä oli tälläkertaa kaksikerroksisesta rivitalosta huone, joka oli oikein kiva. Tosin minun ja pikkusiskon huone oli kyllä kuin koirankoppi ja kun itse kärsin lievästä ahtaanpaikan kammosta (jouduin nukkumaan yläsängyssä), oli olot hieman tukalat. Ihme ja kumma selvisin kuitenkin! Pakkasta oli silloin n. -20° , joten löhöiltiin vaan kämpillä.

nätti pakkasilma
Perjantaina heti aamusta lähdettiin käymään kylpylässä. Tultiin kämpille ja sitten melkein siitä lähdettiinkin Angry Birds Activity Parkkiin ja oltiin siellä loppuilta. Kyllä oli jalat kipeenä ja väsytti tuon päivän jälkeen.
Lauantaina lähdin pikkusiskon kanssa rinteeseen, kun oli pakkanen laskenut -7° asteeseen. Laskin siskon kanssa hetken lastenrinteessä ja sitten kaakaolle. Siitä lähdin isompiin rinteisiin ja laskin 4h siellä. Lopussa alkoi polvia särkeä niin paljon että piti jo lähteä pois.
Olin jo valmiiksi ihan väsynyt + kipeä, mutta vielä piti lähteä kylpylään. Toisaalta tuo hieman rentoutti ja edesauttoi palautumista.
Sunnuntai aamuna lähdettiin jo ajamaan takaisin kotiin, ja niinkuin sanoin jo että oli mukava reissu. Onneksi pakkaset laski sen verran, että pääsi rinteeseen. Sitä mä oikeastaan odotin eniten koko lomalta! :)

Lähipäivinä tulossa; Mitä haluaisin ostaa -postaus ja luultavasti kuulumisia! Siihen asti, moi! :)


3 kommenttia: