maanantai 24. maaliskuuta 2014

muuttoa ja kooste talleilusta

Meillä alkaa muutto lähentyä. Moni ei tiedä vielä, että me muutetaan äidin kanssa kaupunkiin mun opiskelujen perässä. Olen nyt hakenut vain yhteen kaupunkiin ja sinne me olemme nyt muuttamassa. Jos en jostain syystä pääsisi sinne minne haen, menen kymppiluokalle tai keksin jotain järkevää.
Malla lähtee meidän mukaan, eli siitä en ole luopumassa. Malla saa asua tässä tallissa huhtikuun loppuun ja sen jälkeen on etsittävä uusi talli. Mallalle etsitään kaupungista tallipaikka, mutta en vielä tiedä minne sen vien kesäksi. Itse olen kesän vielä täällä Pihtiputaalla, mutta Malla ei nyt voi enää asua tässä kun muutamme pois. Täytyy nyt miettiä tälle ratkaisu, mutta uskon että se kyllä löytyy.
 Mutta tallin muut hevoset on lähes myyty ja tämän kuun lopussa eli viikon päästä muutto olisi edessä. Nyt on ankaraa pakkaamista ollut havaittavissa. Onneksi nyt olen saanut eroteltua omat tavarat hyvin järjestykseen.
huone on räjähtänyt täysin

Muutoista nyt tähän päivään. Tänään ratsastin toista kertaa tuon sairasloman jälkeen kunnolla. Menin tiellä koska kenttä on _todella_ huono. Malla oli ihan villinä, eikä halunnut millään mennä rauhassa. Aloitin ravilla ja virtaa löytyi. Nostin myös laukat ensimmäistä kertaa saikun jälkeen ja kyllä oli melkoista haparointia ilmassa. Muutaman askeleen se aina meni, mutta sitten stoppasi. Ei voi mitään. Tiellä menosta ei oikein meinannut tulla mitään, joten menin kokeilemaan kenttää. Kenttä ei ollut hyvä, mutta pystyin muutaman pätkän ravaamaan. Kyllä kismittää tämä tilanne, kun aina joutuu ratsastamaan sään armoilla! Ravasin vähän ja yritin taivutella, mutta oli niin huono pohja että lopetin melkein heti. Kävelin loppukäynnit ja lopetettiin siltä päivältä. Täytyy nyt vain odottaa parempia kelejä.

 

13 kommenttia:

  1. Minne ootte muuttamassa?:)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Mitä meet opiskelemaan jyväskylään? :) Jatkathan blogin kirjoittamista muuttamisen jälkeenkin??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu siitä minne pääsen. Kerron täällä sitten kun saan varmuuden asialle.

      Poista
  4. Haluaisitko itse muuttaa jo nyt viikon päästä, vai haluaisitko asua siinä talossa vielä kesän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mallan kannalta se olisi parempi että saisi muuttaa täältä suoraan jyväskylään, kun nyt joutuu siirtymään väliaikaistalliin. Mutta itselle se on oikeastaan aivan sama.

      Poista
  5. Tosi kiva blogi sulla! :)

    VastaaPoista
  6. Mitkä hepat teillö vielä on? :)

    VastaaPoista
  7. Missä sä asut nyt jos te ootte jo myyny talon ?

    VastaaPoista
  8. onko sulla jyväskylässä ketään kavereita entuudestaa? onks sillai tosik jännää muuttaa iha vieraasee tai silleest? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla muutamia kavereita siellä. Onhan se jännää, mutta kyllä mä luulen et kaikki menee hyvin! :D

      Poista