lauantai 5. huhtikuuta 2014

laiskamato

Pääsin vihdoin blogin ääreen ja kirjoittelemaan hieman kuulumisia. Nyt ollaan muutto tehty, mutta tavarat ovat vielä väliaikaisasunnossa. Itse asun nyt iskän luona, ja tallille on muutaman kilometrin matka ja olen nyt käynyt joka päivä tallilla.
Olen ratsastanut Mallaa kentällä ja kenttä on ollut tosi hyvä. Malla on ollut melko nihkeä ja haluton liikkumaan. En tiedä mistä se johtuu, mutta yksi syy voi olla epäsopiva satula. Malla on pukitellut taas kovasti, se pitäisi saada karsittua pois. Vähän tainnut ponille levy päälle, kun talvellahan se yleensä vaan pukittelee.
Torstaina juoksutin Mallan liinassa, siinäkin huomasi että ei oikein halunnut liikkua. Ei jumittanut tai mitään, mutta liikkui laiskasti. Laukoissa Malla sitten syttyi ja pukitti melkein joka toisella askeleella. Tätä tapahtui vain oikeaan suuntaan. Vasempaan suuntaan laukka oli todella rauhallista, kevyt ja rento. Olin ihan äimänä kun laukka oli niin hienoa. Lopuksi vielä pikkusisko talutti Mallaa ja neiti oli kyllä nätisti vaikka pieni talutti.
Vaavi nauttii auringosta!  :3
Eilen sitten kenttä osoittautui niin hyväksi että päätin hypätä pienet hypyt. Tolpat ja puomit oli jo pakattu autoon joten hyppäsin vain yhtä estettä/sarjaa. Pistin in and out -esteen reilun 3:n metrin välillä ja esteet puoliristeiksi. Hypättiin vain tätä pientä kun ei olla taas hetkeen hypätty ja kumpikin oli vähän hukassa. Hypättiin nivelillä ja Malla pysyi hyvin hanskassa. Tultiin myös muutaman kerran laukka lähestyminen ja niissäkin sain hyvin pidätteet läpi. Malla hyppäsi hyvin vaikka kuski mokaili paljon. Malla oli esteilläkin nihkeä, joten otin muutaman hypyn ilman satulaa, mutta suurta eroa en huomannut.
Kuvia ei ole hypyistä, mutta toivottavasti ei ollut ihan tylsää luettavaa!

Lähipäivinä tulee postausta Mallan ratsastettavuudesta! Bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti