torstai 24. huhtikuuta 2014

Muutto väliaikaistalliin

Olen jo vähän vihjaillut, että Malla muuttaa uuteen talliin, tietysti vain väliaikaisesti. Entisellä tallilla oli enää vain maastossa ratsastus mahdollisuus, ja halusin päästä jo kentälle. Aikaistettiin muuttoa, saatiin traileri lainaksi ja saatiin Malla siirrettyä.

Pakkailin tavarat ja laitoin Mallalle kuljetussuojat (en ehtinyt harjata, olin liian hidas,hups) ja lähettiin matkaan. Menin itse skootterilla, jotta pääsisin sitten pois myöhemmin. Mallaa vähän jännitti koppiin meno, eihän sitä ole kuljetettu kuin hevosautossa viime aikoina. Hevosautossa Malla pelkäsi kauheasti nostosillan ääntä ja sen jyrkkyyttä. Nyt kuitenkin oli paljon helpompi lastata kun oli koppi. Tallille oli lyhyt matka ja kun oltiin otettu Malla kopista laitettiin se suoraan tarhaan. Otin kuljetussuojat pois ja Malla sai juoksennella tarhassa. Roudasin tavarat talliin ja laitoin huopia likoamaan veteen, kun ed. tallilla ei ollut pesu mahdollisuutta.

Nyt saa nähdä kuinka Malla asettuu uuteen talliin. Ainakin meidän lähtiessä vielä höntäili, mutta niin se teki meille tullessakin. Luultavasti se nyt rauhoittuu ja sitten rauhassa aletaan totutella ympäristöön, kenttään, maastohin jne. Nythän meillä siis on iso kenttä, maastoja vaikka millä mitalla, uitto mahdollisuus ja muuta kivaa, eli hyvät on puitteet! Olen ainakin itse ihan innoissani kun pääsee kokeilemaan jotain uutta, kuten uittamaan. Yritän postailla kuulumisia, mutta olisi vielä pieni video muutosta. Hiukan jäi vajaaksi tuo video kun kamera sanoi sopimuksen irti juuri tärkeällä hetkellä, mutta nyt edes jotain videoo teille! :)


8 kommenttia:

  1. Kuin kauan malla tuolla tallilla asustaa?onks teillä jo tiedossa minne menee ton jälkee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä varma mutta kesäkuuhun ainakin. Ei vielä tietoa.

      Poista
  2. hyvin näytti menevän koko reissu! Itsekkin haluasisin vaihtaa tallia että ois paremmat puitteet... mutta heppa ei ole ihan omani, ja lompakolle sopiva tuo nykyinen paikka...
    Miksi Malla siis siirrettiin?

    VastaaPoista
  3. Harmi! Vaihtelu tosissaan virkistää! :) me siis muutettaan ja myytiin talli ja talo.

    VastaaPoista
  4. ¤ Sinä ja Malla ¤ 100% hevos- ja omistaja rakkautta! :) Onko muuten ilman satulaa vaikea ratsastaa, koska mietin vain, kun menen maanantaina ensimmäistä kertaa issikan kanssa ilman satulaa, joten aattelin kysyä sinulta eli expertiltä tälläisissä asioissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori kun vastaan viivin puolesta, mutta ei oikeastaan. Pitää vain tukea itseään pohkeilla, ja mennä rauhallusesti, ettei ekaksi lähde menemään kiitoravia :)

      Poista
    2. Okei, kiitos neuvosta, pelkään vaan, että tipun ja sitten tunnin pitäjä turhautuu. :D

      Poista
  5. Ja minä vielä lisään että issikoillahan on yleensä tasainen askellus&pyöreähkö selkä (=istuu tukevasti.

    VastaaPoista