keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

ei kuulumisia kiitos!

Mä en sitten osaa elää yhden ulkoasun kanssa kuukautta pidempään. Taas halusin vaihtaa ja muuttaa ja säätää ja parantaa ja..
Mutta nyt olisi yksinkertainen ja hallittu ulkoasu. Tälläkertaa käytin ihan kunnolla aikaa ja ehkä se vähän näkyykin. Mitä olette mieltä? :)


Vielä tulee pieniä uusia yksityiskohtia esimerkiksi esittelysivu minulle ja kummallekin kuvat laitaan, ainakin Mallalle. Toivottavasti tämä nyt hetken taas säilyisi, ettei tarvitse kyllästyä tähän vaihteluun. Vaikka olisihan se tyhmää, jos ulkoasu ei muuttuisi ollenkaan, vai?

Vastailkaa sivussa olevaan kyselyyn, mobiili sovelluksella ei pysty vastaamaan, ellei rullaamalla alas ja vaihda internet-versioksi. Haluaisin tehdä tänne muutakin kuin pelkkiä kuulumispostauksia ja nyt tarvitsen teidän mielipiteen mitä tehdään. Kuulumispostauksesta puheen ollen, sellainen tulee taas jossakin vaiheessa. Huomenna kuitenkin on kauan odotettu hyppypäivä, johon varasin ulkokentän ja yritän, että äiti kuvaisi tai joku innokas lähtisi kuvailemaan *vinkvink*. Ensiviikon maanantaina olisi ollut kisat täällä tallilla, mutta pahus olen silloin reissun päällä ja en pääse osallistumaan. Siellä olisi ollut mahtavat luokat ja suoritus ei olisi kaatunut jännitykseen kentän ollessa tuttu. Kyllä varmasti jää pitkäksi aikaa kaivamaan tämä asia, mutta kyllä mä vielä johonkin kisoihin itseni (ja Mallan tietysti) raahaan.

Satu-talli Cupin 2013 3. sijoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti