tiistai 5. elokuuta 2014

Kuukauden parhaat 7/14

Pahoittelen tämä postaus on viisi päivää myöhässä, mutta eipä tässä isoa vahinkoa käynyt. Toivottavasti kukaan ei huomannut! Mulla on ollut aivan tajuton kiire viime päivinä ja en ole istunut koneella kuin 15 minuuttia ja taas mennään! Nyt en lisää mitään uutta aihetta, mutta ensi kuussa tulee uusi aihe.

Kuukauden

Biisi



Tää biisi on tosi kiva ja kesäinen biisi ja taas kerran ainuita mitä olen kuunnellut.

Kuva

© Nea
Tää on paras pitkään aikaan onnistunut hyppykyva ja hypytkin meni vielä kaiken lisäksi hyvin.

Tapahtuma


Olin heinäkuun alussa Jennillä neljä päivää ja sen jälkeen Jenni tuli meille yhdeksi yöksi. Mentiin samalla bussilla sitten Viitasaarelle jne. Oli hirmu hauskat 6 päivää! :)

Tavara


Juomista on tarvinnut nyt heinäkuun aikana paljon ja välillä onkin mietityttänyt juoko sitä tarpeeksi. Mallakin juo näillä keleillä paljon ja sille saa kantaa astian ihan täyteen että riittää seuraavaksi päiväksi. Tosin se ehtii jo liata veden ennen kuin juo sen :D

Ikävöidyin

© Soili
Kisaamaan olisi kiva taas päästä, meillä onkin jo muutamat kisat tulossa kotitallille ja niihin aion osallistua. Siitä lisää myöhemmin.

Mallan lempivaruste


Kuvassa oik. alareunassa näkyy nuo siniset Composite -jalustimet ja ne on oikeasti aivan huiput. Ne on niin kevyet, ettei niitä huomaa ja mun jalka ei ole ehkä koskaan tippunut tuosta jalustimesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti