keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kerrankin onnistuu!

On taas ihana tulla kirjoittamaan onnistuneesta estetreenistä kun aikaisemmat hypyt ovat menneet tavalla tai toisella penkin alle. Tänäänkään Malla ei ollut ihan täydellinen, mutta paljon parempi mitä aikaisemmin.

Alku käynnit käveltiin taas kun pistettiin esteitä kentälle, Malla siis auttoi ja käveli perässä. Työstin hetken käyntiä, kunnes aloin ravata. Ravia en hirveän kauan mennyt kuuman ilman takia ja nostin lyhyesti laukat kumpaankin suuntaan.

Tultiin ensin vihreä-keltaista ristikkoa yksinään ja siitä täytyi ratsastaa suoraan tötterölle joka oli pitkän sivun päässä.Ravissahan tämä onnistuu, mutta kun on laukka kyseessä ja Malla ei laukkaa vielä niin rauhallisesti suoralla, sitä on vaikeampi hallita. Tämä pieni tehtävä tuotti jo vaikeuksia, mutta päättäväisesti päästiin joka kerta tötsän ulkopuolelta.  Tultiin myös toisesta suunnasta sinistä ristiä ja se meni jo paremmin, koska oli aita vastassa.
Ei otettu montaa hyppyä kuumuuden takia vaan tultiin seuraavaksi kaksi ristiä jossa välissä oli kolme laukkaa. En tiedä mikä Mallalle tuli estettä lähestyessä ensimmäisellä kerralla. Sillä naksahti joku päässä/innostui ja ampaisi esteelle ja otti ihan kauhean loikan. Ei se ennen ole tuollaista tehnyt, ehkä kaksi perättäistä estettä sai sen kimpoamaan. Muuten tämä tehtävä onnistui ihan hyvin, tottakai vauhtia oli, mutta aina tultiin oikeilla väleillä. Tultiin tätä tehtävää myös kumpaankin suuntaan.
Nostettiin pian toinen osa pystyksi ja tämä sujui myös hyvin. Tultiin tätä myös kolmoissarjana eri väleillä. Parhaiten tultiin kolmella laukalla kumpikin väli. Lopuksi laitettiin vielä sarja, johon nostettiin esteet 60cm korkeiksi. Malla hyppäsi tuon uskomattoman hyvin, saa olla tytöstä ylpeä!
nijau, nyt mennään!
wruuuum


kaikki kuvat © Nea

8 kommenttia:

  1. Malla on hieno hevonen! :) hyvin hyppäätte!c:

    VastaaPoista
  2. Vau mitä kuvia!! Millä kameralla/putki yhdistelmällä on otettu?tosi hyvä laatusia,onko otettu manuaaleilla vai millä? Hienosti menette!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1200D kamera ja tamron 70-300mm putkella :)

      Poista
  3. kivoja kuvia! :) Olis kiva saada jonkun lainen my day koulun alusta :) millon sun koulu alkaa? ja jännitääkö? :)

    VastaaPoista
  4. 6. Päivä eli huomenna ja kyllä se vähän jännittää D:

    VastaaPoista