tiistai 16. syyskuuta 2014

TULOSSA: Superhuikee viikonloppu!

Ehkä joku on saattanut huomata sivupalkissa tuollaisen, tulossa-palkin jonne lisään tulevia tapahtumia. Kisat, valmennukset, ell. käynnit ja muut jutut merkkaan tuonne aina heti kun tiedän asian varmaksi. Blogista ei nimittäin aina selviä mitä on milloinkin tulossa, niin sieltä voi käydä tarkistamassa. Tottakai yleensä jotain raapustankin näistä tapahtumista, joten tietää odottaa postauksia. Ensi viikonlopulle on kaksi (ainoat) tapahtumaa ja harmillisesti osuivat samalle viikolle joten oikein super viikonloppu tulossa. Itselleni yksikin tapahtuma olisi riittänyt ja siinäkin on sulattelemista, mutta yritetään selvitä. Kyllä itse jaksan, toivottavasti myös hevonen. Meille ei kovin tuttuja ole nämä valmennukset ja kisat joten jännityksellä odotan miten tuo viikonloppu sujuu.

Kisat

Tämän vuoden ensimmäiset kisat, uskokaa tai älkää. Samalla myös ensimmäiset ei_omalla_tallilla kisat estepuolella. Lauantaina turpa kohti Saarijärveä ja estekisoja. Jännittää jo nyt ihan sikana, sillä hypätään myös ensimmäistä kertaa 70cm radalla, hurjaa. Luokkina menen siis ristikko/60cm ja 70cm. Tuo 60cm ei sinänsä jännitä, koska otan sen rataantutustumisen ja lämmittelyn kannalta. Siellä on hyvä möhliä ja valita tiet, eikä haittaa vaikka ei niin hyvin menisikään. Tottakai lähdetään hyvää ja puhdasta rataa yrittämään. Itse matkustaminen ja uusi paikka on tarpeeksi jännittävää, joten en oikein tiedä mitä kisoilta lähden hakemaan. Ehkä sitä, että kummallakin on kivaa ja päästään edes vähän hyppäämään.
70cm on minulle se pieni kompastuskivi. Ei se korkeus sinänsä hirvitä, mutta onhan siinä jo ratsastettava, jos haluaa puhdasta rataa hakea. Tämän luokan otan hieman enemmän tosissaan(ei silti verenmaku suussa) ja yritän saada siistin radan. Tuota korkeutta ei olla ikinä hypätty kisoissa, joten en tavallaan mitään huippusuoritusta odota tästäkään luokasta, mutta mennään tekemään se mitä pystytään.
Hirmuisesti ihanaa porukkaa on tulossa kisoihin, joten luulen että me saadaan oikein kivat kisat aikaan, vapiskaa me tullaan ja jyrätään!

Valmennus
Valmennuksesta en nyt osaa kertoilla mitään ihmeempiä. Pääsen yksityistunnille ja saan apua meidän heikkouksiin ja toivottavasti paljon eväitä jatkoon. Valmennus on omalla tallilla, joten ei tarvitse mihinkään lähteä kuljettamaan, onneksi! 

2 kommenttia: