maanantai 18. toukokuuta 2015

Puhelinkuvilla tuettu höpöttelyhetki

Puhelin kuvia postauksen täydennykseksi :)
 Huomenna taas matkamme taittuu klinikalle. Ei voi kun toivoa, että kaikki menisi hyvin. Malla syö ihan hyvin, onhan se vieläkin hidasta kuitenkin se syö. Malla käyttäytyi viime klinikalla niin hienosti, että odotukset on korkealla, kuljetuksessakin oli niin hieno♥ 

En ollenkaan muistanut miten ärsyttävää aika tämä kevät on karvan lähdön kannalta. Tai sitten Mallalla on todella pitkä karvanlähtö, huh! Vaikka Mallan talvikarva oli melko ohut, tuntuu että sitä vain lähtee ja lähtee. Suun ongelmat voivat tosin heijastua karvaan ja sitä kautta karva ei lähdekään niin hyvin kuin esim. viime vuonna.

 Ollaan edelleen köpötelty maastossa, kentän ollessa pois käytöstä. Pieniä hallintaongelmia on ollut, mutta joka tilanteessa Malla kuitenkin pysähtyy. Ostin yhden potenttiaalisen kuolaimeton ehdokkaan ja toivon, että osuu kerralla oikea kuolaimeton. Olisi mahtavaa päästä ratsastamaan ihan kunnolla kun on kunnon suitset päässä. Siitä lisää testauksen jälkeen!
Mallan suun kannalta parasta on saada heppa mitä pikimmin vihreälle, jotta M syö koko ajan tuoretta. Nyt vielä hetken syöttelen Mallaa pihassa ja sen jälkeen yritetään saada se laitumelle johonkin lähelle tallia. Luulen, että Malla ei pistä tässä asiassa vastaan, välillä se on hevonen joka vie taluttajaa nurmialueella ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti