perjantai 8. toukokuuta 2015

Uusi ulkoasu + tämän hetken kuulumiset


Olen jo muutaman viikon miettinyt, että talvinen ulkoasu saa kyytiä. Monen yrityksen jälkeen sain ihan siedettävän näköisen bannerin ja siihen kehitin ulkoasua. Tämä ulkoasu saa hetken kelvata, ennen kuin keksin jotain uutta. Valitsin väreiksi harmaan ja vihreän. Vihreä on kiva keväinen väri ja ajattelin sen sopivan hyvin harmaaseen.

Mitä pidätte?


Jo useampi lukija on kysellyt Mallan tämän hetken kuulumisia. Niitä minun onkin jo pitänyt kirjoittaa mutta en ole (yllätysyllätys) saanut aikaiseksi. Mallan tilannetta on hieman vaikea arvioida. Se syö kyllä, voisin sanoa, että aavistuksen paremmin mutta en tiedä onko sillä kipuja. Hammaspesua jatketaan ahkerasti ja toivotaan, että se tuottaa tulosta. Ollaan liikuttu maastoillen melko normaalisti riimujen kanssa, tosin nyt olisi hankinnassa ihan oikeat kuolaimettomat. Jos Malla saadaan kuntoon vaihdan kokonaan pois kuolaimista jos vain hyvät ja toimivat löytyy. Maastossa meinaa jarrut hukkua, ja siinä vaiheessa kuskilla ei ole enää kivaa. Etsin nyt rauhassa jotkut hyvät ja kokeillaan miten ne lähtevät toimimaan. Muutamia vaihtoehtoja olen jo pohtinyt, esim. LG Bridlet vipuvarsilla tai ilman. 
Onko teillä kokemusta hyvistä kuolaimettomista?


5 kommenttia:

  1. Meillä on maastossa ollut käytössä tavallinen nahkainen hackamore ja jarrut on löytyneet hyvin reippaammissakin vauhdeissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä itseasiassa meinaan ekana kokeilla :) sillä uskon kyllä toimivan! :D

      Poista
  2. Kokeile lyhytvartista hackamorea, pitkävartinen on liian vahva, ja sillä voi nenäluu murtua hevoselta jos astuu vaikka ohjan päälle tms. Myös lännenratsastuksen puolelta voit katsella eri vaihtoehtoja, esim. sidepull on ihan hyvä. Sitten noi tavalliset kuolaimettomat ja tosiaan toi lg. Eiköhän teille joku sopiva löydy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkävartisella olen kerran mennyt mutta tosiaan oli tosi vahva, vaikkakin mentiin ihan löysin ohjin. Kukkahakkista olenkin jo harkinnut, se ainakin kuullostaisi hyvälle :)

      Poista
    2. Ei kyllä noilla tavallisilla (teko)nahkaisilla hakkiksilla saa luita tuosta vaan murrettua. Mekaanisella hakkiksella kyllä. Mä oon ratsastanu sidepullilla, toisille liiankin pehmeä vaihtoehto mutta meillä toiminut hyvin. :)

      Poista