tiistai 29. syyskuuta 2015

Sulo on back!

Huoleni siitä, että Malla joutuu olemaan yksin ilman heppaseuraa on nyt kuopattu. Ollaan jo hetken aikaa mietitty Sulon siirtoa pois ravitreenistä ja eräänä iltana se ehkä pieni haavekin toteutui. Soitto Sulon valmentajalta ja päätös siitä, että Sulo muuttaa meille Mallan seuraksi. Herra on ollut nyt kaksi vuotta ravitreenissä ja on aikakin hieman löysätä vyötä. Minä en tiedä tuleeko Sulon raviura ikinä enää jatkumaan, mutta ei ole oikeastaan nyt aikaa sitä miettiä vaan keskittyä ison pojan kanssa hengailuun. 
© Soili
Sulo tulee meille nyt omaan ratsastuskäyttöön, en tiedä kuinka kauan jaksan tuollaista isoa, jästiä suokkia. Luulen kyllä, että löydän jostakin liikutusapua, enhän mä viimeksikään selvinnyt kolmesta hevosesta (Malla,Manu&Sulo) . Mulla on nyt kuitenkin paljon paremmat fiilikset Sulon muutosta kuin kaksi vuotta sitten. Mulla oli isoja tavoitteita ja liian vähän aikaa, siitä ei tullutmitään. Nyt en ota mitään isoja tavoitteita vaan ratsastan ihan fiiliksen ja jaksamisen mukaan. Luulen, että sitä kautta meillä kummallakin on kivempaa :)
© Soili
Sulolle löytyy nyt oma sivu tuolta yläpalkista. Käykää ihmeessä katsomassa, jos on yhtään auki tämä Sulon "kuvio". Uusia kuvia tulee heti viikonloppuna, kun Soilin kanssa vihdoin vuoden tauon jälkeen!! mennään heppailemaan. Silloin ei enää tarvitsekaan kyntää maastossa vaan pitkä odotus loppuu ja pääsen ratsastamaan kentälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti