maanantai 29. helmikuuta 2016

Ilman satulaa tuuppailua

Eilen liikutettiin hevoset Jennin kanssa ilman satulaa. Menin ensin Sulolla, Jenni Mallalla. Yritettiin ottaa muutamia kuvia samalla, mutta se oli melko haasteellista. Malla ei etenkään halunnut pysyä paikallaan, vaikka luulisi sen olevan juuri toisinpäin. Muutamat otokset kuitenkin Sulosta tuli, pahoittelen yli ja alivalotusta ei ehditty säätää asetuksia.. Myöhemmin julkaistaan minun ja Jennin kanavalle videopostaus tästä päivästä niin sieltä näkee sitten menoa videoiden muodossa.

Mallan ratsastin Sulon jälkeen ja M olikin jo hyvin lämmitelty Jennin toimesta. Otin muutamat laukat ja sitten vähän eteen alas hölkkäilyä. Laukkaa Malla ei enää jaksanut kunnolla pyörittää kuin hetkittäin, mutta takapää ei siltikään alkanut räpeltää missään vaiheessa. Mallassa on ollut hirveästi energiaa viime päivinä, sillä loppuraveissakaan M ei malttaisi ravata vaan hakee usein laukkaa. Se on huvittavaa, sillä tämä hevonen ei osannut/halunnut laukata kun minulle tuli. Onneksi laukka on nykyään Mallalle ihan peruskauraa.
Jenni & Malla
Jostain syystä kun kameran kaivaa esiin, neiti pistää supersöpön ilmeen päälle ja siitä saa näin ihania kuvia. Sulolta saa kaivamalla kaivaa hyvää kuvaa, mutta Malla poseeraa heti kun kameran saa käteen :D
Laitan tähän alle vielä muutaman videon jotka tehtiin Jennin kanssa. Jälkimmäinen kannattaa ainakin katsoa, sieltä löytyy kurkistus julkaisettomiin kuviin.. 





2 kommenttia:

  1. susta ei ole kuulunuvähään aikaan tee myday video alottaen sen NYT

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta, ei ole oikeastaan pitkään aikaan kuulunut. Olisi kuvia ja videoita mutta mulla ei ole ollut netti toiminnassa moneen kuukauteen eikä toimi vieläkään.. Heti kun sen saan kuntoon (toivottavasti pian) kuuluu varmasti täällä blogin puolella :) Myday voisi ollakin seuraava video, kiitos ideasta! :D

      Poista