keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Sama aihe jatkuu...

Jospa nyt saisi kirjoitettua tänne pitkästä aikaa. Multa loppui syysloma ja normaaliin arkeen on palattu. Yksi asia mikä mua ärsyttää aivan suunnattomasti on se, että minä tyhmä meni lataamaan koneelleni yhden ohjelman, joka ei sitten ollutkan mitenkään luotettava. Onnistuin saamaan koneelleni jonkun viruksen/haittaohjelman ja en nyt uskalla käyttää sitä ennen kuin se on poistettu. Mahdottoman hintaisia nuo etäpuhelutkin, ettei viitsisi alkaa rimputtelemaan. Täytyy nyt katsoa mitä keksin, nopeasti pitää kuitenkin miettiä, koska mä tarviin koneen!

Kuitenkin nyt asiaan. Mä täällä vain estetreeneistä joka kerta kirjoitan, mutta ei nyt ole oikein mistään muustakaan kirjoittaa. Viimeksi kun hyppäsin, hypyt eivät menneet mitenkään huippuhyvin, mutta ihme kyllä en kuitenkaan jäänyt sitä märehtimään, vaan menin hyvällä mielellä uudestaan hyppäämään. Oltiin Nean kanssa taas jälleen vähän myöhässä, eikä ehditty laittaa kuin sarja jossa yksi laukka ja okseri. Laitettiin tarkoituksella useampi okseri, sillä kokeiltiin ensimmäistä kertaa Nean GoPro:ta. Lämmiteltiin ravissa ja siinä Malla tuntui jo tosi kivalta, paljon rennommalta kuin viime viikolla. Laukka oli myös tarmokkaampaa ja hevonen oli hallinnassa. Tulin muutaman puomin ja alon tulla pientä pystyä. Hypyt oli hyviä, välillä lähti turhan kaukaa, mutta Malla pelasti. Alettiin tulla sarjaa pysty-okseri. Korkeutta oli jotain 60cm. Perään tulin yksittäisen okserin. Hyppelin nätä muutaman kerran jotta saatiin myös GoPro pätkiä.
kuva -13
Sanoin Nealle, että nostaa okseria sarjassa. Okseri oli siinä vaiheessa 80cm. Tuon Malla tuli tosi kepeästi yli. Huikkasin, että nostaa vielä, jolloin korkeus huiteli 90cm. Minulle se on paljon tuolla hevosella, korkein este mitä ollaan ikinä hypätty. Tultiin hyvään paikkaa, niinkuin yleensä sarjalla, mutta takaset kolahti ja puomi tuli alas. Huomasin,  että Malla oli jo vähän uupunut, mutta tiesin, että yli mennään. Vähän tsemppasin ennen estettä äänellä ja pohkeella ja yli mentiin. Hieno tunne, kun kärsin kesällä vielä jonkin asteisesta estepelosta/epävarmuudesta ja nyt mä hyppään hevosella, jolla ei ole mikään huippu tekniikka ja joka on juossut kolme vuotta sitten vielä kilpaa. Onhan se uskomatonta.

 

Linkki videoon

Tästä on hyvä jatkaa puomi- ja estetreenit ennen kisoja. Yritän kirjoitella muitakin kun estepostauksia. Aina saa ehdotuksia heitellä. Muutama idea olisikin, mutta kun kone on pois pelistä se rajoittaa paljon. Tabletilla en saanut edes videota lisättyä, joten nyt pitää katsoa, mitä pystyy toteuttamaan.

2 kommenttia:

  1. wou, hyvä te!:)
    olin lataillu omalle koneelle vaikka mitä, ja kappas siellä olikin sitten 9 virusta mitä virustorjunta ei ollu huomannu:D Sain uuden koneen sitten 2-3kk päästä mutta tuskaa oli. En enää ikinä lataa mitään mikä on vähänkin epäselvä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en minäkään enää. Koneessani ei oe vielä kauheaa virusta varsinaisesti, mutta ei uskalla käyttää enää, pian alkaisi leviämään. Inhottavaa :(

      Poista