maanantai 24. marraskuuta 2014

kuolaimia,ongelmia,kuolaimia,lunta

Hellou, taas piiitkästä aikaa. Koneeni on nyt korjattu, mutta jotain häikkää tässä edelleen on, sen verran kuitenkin takkuilee. Mutta kone toimii, se on tärkein asia. Pääsisiköhän sitä nyt takaisin "blogielämän" pariin ja saisi aikaiseksi kirjoittaa jotain muutakin kuin kuulumisia. Oma pääni lyö tyhjää, joten saa heitellä ehdotuksia, videoita, kuvia, tekstiä?
postaus saa täytettä vanhoista kuvista, uusia ei ole.
Nyt ollaan treenailtu entiseen malliin ja välillä on mennyt hyvin, välillä taas ei. Ollaan jouduttu menemään enemmän maneesissa ja pimeällä kentällä, joten treenit ovat menneet vähän niin ja näin. Pimeällä Malla pelkää kaikkea ja meneesissa jännitys ja sisäinen villihevonen pääsee vapauteen eikä hommasta meinaa tulla mitään. Ei Malla ole vielä tottunut menemään maneesissa niin usein kun ollaan jouduttu nyt menemään. Ollaan yritetty maastoilla ja tehdä kaikkea muuta välillä, ettei menisi ihan maneesissa pyörimiseen. Tulisi jo lumet, että päästäisiin kahlailemaan hankeen ja kenttä olisi hieman pehmeämpi!
tän verran lunta kiitos!
Hypeltiin lauantaina pieniä kavaletteja ja puomeja. Tehtiin jumppasarja, jossa oli 6 puomia/estettä. Ne ei mennytkään ihan niinkuin piti. Kokeilin ensimmäistä kertaa hypätä oliivirollerilla, joka on meillä käytössä sileällä. Se on toiminut paljon paremmin kuin tavallinen niveloliivi. Malla vaan meni ja meni, saattoi yhtäkkiä vain ampaista kohti maneesin ovea, ilman mitään varoittamatta. Sen tunnin jälkeen tuntui jo, että nyt on meidän esteet hypätty, koska meno on ollut jo pitkään tälläistä. Kun hypellään isossa maneesissa ja Malla näkee avaraa tilaa, se pinkaisee sinne, eikä siinä pysty tekemään mitään. Meillä on ollut estekuolaimena olympia, joka ei toimi alkuunkaan ja nyt olisi joku parempi kuolain hakusessa. Olen miettinyt joko waterfordia tai kimblewickiä. Gag. kuolain on myös vaihtoehto, en vain tiedä osaisinko ratsastaa sillä. WF haluaisin kokeilla ensin, koska se on kuitenkin pehmeämpi vaihtoehto, enkä tietenkään halua laittaa mitään liian kovaa kuolainta. Jos jollakulla on myydä Waterford tai Kimblewick- kuolaita (myös gag) 12,5, laitappa sähköpostia mulle viiviboo@hotmail.fi
Talvinen ulkoasu tulee heti kun saan bannerin tehtyä, luultavasti lähipäivinä. Heitelkää ideoita, ihan laidasta laitaan niin mä alan toteuttelemaan niitä heti kun ehdin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti