sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kuukauden parhaat 11/14

Hurjaa, vuosi lähenee loppuaan ja huomenna alkaa joulukuu! Tämän vuoden toiseksi viimeinen kuukauden parhaat-postaus tulee tässä.

Kuukauden

Biisi


Olisi kiva laittaa joskus jotain muita biisejä kuin perushittejä, mutta ei tule muuta kuunneltua kuin radiosta josta näitä perushittejä juuri kuulee. Tämä on pirteä biisi, sopii kivasti tähän tummaan syksyyn.

Kuva

© Nora
Nämä kuvat ovat ainoita edes vähän talvisia, ei ole hirveästi tullut kuvailtua tässä kuussa.

Tapahtuma


Omalla tallilla oli oman seuran kisat, joissa käytiin pyörähtämässä ihan hyvin mielin. Oltiin kuudensia ja se oli tosi hyvin! :) puhdas rata riittää meille tässä vaiheessa.

Tavara


Uusi Lancomen Hypnose Doll Eyes - ripsiväri, jonka sain jo kesällä, mutta löysin sen vasta nyt kaappejen kätköistä. Olen aika surkea ja laiska meikkaamaan mitenkään erityisemmin, mutta ripsiväri kuuluu päivittäiseen meikkiin. Olen kyllä tykännyt kyseisestä ripsiväristä! Ei tule minusta meikkibloggaajaa, joten seuraavaan aiheeseen.

Ikävöidyin

 Tämä ei ollut vaikea, lunta mä ikävöin. Tykkään talvesta melkein enemmän kuin kesästä. Silloin saa mahtavia kuvia, aurinko ja lumi on aivan uskomaton yhdistelmä. Se kun pakkanen natisee kenkien alla ja hevosten partakarvat menevät kuuraan. Mä nautin!

Mallan lempivaruste

Tämä loimi on ollut Mallalla tarhassa melkein koko ajan näin syksyllä päällä. Se on todella hyvä näille säille, ei päästä vettä ja omaa hyvän kokoisen vuoren. Tämä on myös Mallalle juuri sopivan kokoinen, ei roiku eikä hierrä.

Video  



Ei lisättävää.

Uutuus

 
Tämä puhelimella napsaistu kuva on Mallan uudesta vuorellisesta sadeloimesta. Loimi osoittautui vähän kireäksi edestä, mutta parilla lisäreiällä se on ihan hyvä. Tämä toimii meillä "kakkosloimena". Tuo kaulakappalekin valuu hassusti tuonne alas, johtunee varmaan tuosta koosta.

---

Mitä mieltä? Jatketaanko näitä vielä ensi vuonna? 

Sain vihdoin vähän talvisempaa ulkoasua värkkäiltyä. Tuo banneri on tosi kehno, mutta se menee siihen asti kun teen uuden. Huomenna kirjoitellaankin sitten jouluisissa tunnelmissa, vaikkakin ajattelin olla tänä vuonna kirjoittamatta joulukalenteria. Jouluisia postauksia tulee kuitenkin normaalien ohella, ja aiheisiin voi vaikuttaa kyselyissä joita lisäilen välillä vasempaan sivupalkkiin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti