tiistai 3. marraskuuta 2015

Malla ei ole enää nuori

Sain taas itselleni melkoisen stressin aikaiseksi. Kerroin jo aiemmin, että Malla on vaikuttanut epäpuhtaalta/jäykältä liikkuessaan. Maastossa M menee omasta mielestäni aika normaalisti, mutta kentällä ei haluta liikkua ja meno on epäpuhdasta. Kun mitään päälle näkyvää poikkeamaa ei tunnu tai näy jaloissa, päätin seuraavaksi tutkia selkäjumit. Niitä on sen tiedän, mutta on hyvä kuulla onko selkä niin jumissa, että vaikuttaa näin paljon liikkumiseen. Kentän pohja voi myös vaikuttaa näihin selän jumeihin, mutta ensin haluan, että selkä katsotaan läpi. Satulankin olen jättänyt kokonaan pois, että se ei ainakaan pahenna tilannetta. Ainoa ongelma tässä enää on, että mistä hyvä ja mieluiten edullinen hieroja? Siinä on mulle uusi huolenaihe, mutta eihän tässä vielä mitään muita huolia ollutkaan! :D
Tuntuu, että kaksi vuotta sitten ei ollut näin paljon huolia tuon eläimen suhteen. Onko mun ikinuori tulossa vanhaksi ja vaivaiseksi? Koko ajan tuntuu, että kun yhden vaivan saa kuriin, toinen ilmenee. Hampaiden tilanne saatiin paremmaksi ja näytti, että päästään treenaa ilman mitään kipuja niin toinen vaiva ilmenee. Onhan Malla jo kohta neljätoista ja jää virallisesti ravieläkkeelle. Apua, mun mummoponi. Olen kuitenkin päättänyt, että selvitetään mistä tämä huono liikkuvuus johtuu ja stressataan vasta sitten. Ehkä kyse on vain jumeista. Tässä teille tämmöinen huolitunnepurkaus, tuntuu vain hyvältä kirjoittaa ja selventää vähän omiakin ajatuksia.

Sain vähän uutta ilmettäkin blogiin (vihdoin!!), tämä ulkoasu pysyy hetken ennen kuin keksin jotain uutta :)

Onko nämä höpötyspostaukset ihan turhaa luettavaa? Mitä postauksia kiinnostaisi nähdä?

2 kommenttia:

  1. 15vuotias hevonen on iässä parhaimmillaan. Tietenin lämpöset menee aijemmin, mutta eiköhän ole kyse lihasjumeista. Tsemppiä teille :)

    VastaaPoista
  2. ulkoasu on kiva ! ja juu älä huoli, meidän hevonen on 17 vuotias ja laukkailee semmosta pukki laukkaa kuin se olisi 5v ori välillä ! :D toivottavasti mallalla on vain jumeja eikä mitään vakavampaa !

    VastaaPoista