torstai 14. heinäkuuta 2016

Ratsastukset ja laitumelle lasku


Sunnuntaina Nea tuli heppailemaan ja sain kuvia vihdoin ratsastuksista. Ratsastettiin Sulo ensin ja herra oli aika hyvä alusta asti. Otin käynnissä muutamat väistöt ja ravissa pyörittiin pääty-ympyröillä. Sulolla oli kolmen päivän vapaat takana, mutta se ei paljon näkynyt hepassa. Laukoissa tosin mies oli vähän hankala, mutta saatiin kuitenkin hyvät laukat kumpaankin suuntaan aika nopeasti. Kyllä se todellisuus iski vasten kasvoja kun näki taas oman istunnan kuvista ja videoista. Onneksi valmennuksiin olisi tarkoitus lähteä pian.
Mallan kanssa oli tarkoitus tehdä ihan kunnon treeni ja ottaa pari hyppyäkin, mutta harjatessa huomasin toisen etukengän pudonneen. Päätin sitten, että kokeilen mennä vähän ravia ja katsoa miten heppa pystyy liikkumaan. Meidän kenttä on tosi pehmeä, joten liian kovalla pohjalla ei tarvinnut mennä. M liikkui ihan hyvin, ei arkonut tai ollut epäpuhdas joten ratsastin nopeasti kaikki askellajit läpi.
Samana päivänä lähdettiin viemään hepat vihdoin laitumelle. Sulo vähän ihmetteli mihin oikein tultiin ja vähän ravaili, mutta Malla meni kuin kotiinsa ja heti syömään. Paarmat ovat nyt hevosten kiusana ja niihin ei tehoa mikään. Dr.Repel on käytetty kohta loppuun ja olen jo vakavasti harkinnut ötökkäloimien hankkimista. En vain tiedä toimivatko "halpaversiot" tai ylipäänsä toimiiko nuo loimet? Se on kuitenkin vielä harkinnan alla ja siihen asti täytyy kestää Repelin voimin.
Palaillaan seuraavan kerran, toivottavasti jo valmennuspostauksen merkeissä!

4 kommenttia:

  1. Niin kaunista katsella teidän mahtavaa menoa! Vitsit!
    Malla näyttää luottavan suhun ihan täysillä, ihana pari ootte ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, sulla on kyllä ihania heppoja♥

    VastaaPoista